Semesterfläskfilé och grönsaker

Semesterfläskfilé och grönsaker

Helgerna håller oss snabbare än vanligt, och ibland behöver vi bara en trevlig måltid som är lätt att göra också. Det är när den här stovetopsmiddagen blir till nytta! Det är så lätt att göra, och tar bara ungefär en halvtimme, men resultaten är utsökta!

Semesterfläskfilé och grönsaker av Mama Steph

En okokt Gå Ner I Vikt Snabbt Piller fläskfilé, ca 1 1/2 pund

1 stor lök, kvartad

6 7 vitlöksklyftor, skalade och halverade

8 uns skalade baby morötter

1 pund små potatisar, vilken färg som helst

1 kan fransk lök soppa

Kryddsblandning, som Tony Chacheres

1. Häll i 2 msk olivolja i en stor stekpanna Viktminskning Tabletter som har ett lock. Slå på medellång hög värme, och när det är varmt, sätt in tarmlöket i oljan. Bruna alla sidor av magerhåren, peka sedan Gå Ner I Vikt Snabbt några hål i köttets topp, tryck sedan vitlöksklyftorna i hålen.

2. Lägg till lök, morötter och potatis på pannan.

3. Häll soppan och en burk över grönsakerna, strö sedan med krydda salt.

4. Täck på locket och låt det koka. Vrid värmen ner till medium låg, bibehålla en mild kokning. Koka i minst 30 minuter, sedan prova potatis för att göra det genom att koka med en gaffel. Om det behövs, laga lite längre tills det är ömt.

5. VIKTIGT: Ta bort pannan från värme och låt köttet sitta, uncut, i minst tio minuter. Detta gör att juicer kan omfördelas i köttet. Att hoppa över det här steget innebär att din marmelade inte blir så saftig och öm som det borde vara.