Semesterevenemang satt för mitten

Semesterevenemang satt för mitten

Från och med fredag ​​kommer julens glädje att fylla samhällen och invånarna får chansen att ta in festligheterna samtidigt som de kommer in i semestern.

Staden Mt. vid 118 East Broadway Street.

På lördagen äger en Run 5K plats i centrum. för 5K kör / promenad. till middag vid Sacred Heart Parish Hall. på Veterans Memorial Library. den eftermiddagen. på olika platser. vid 118 East Broadway Street. Fredag. Evenemanget börjar med en barnhistoria på Thompson Home Library. vid det centrala bageriet. Barnhantverk, ansiktsmåleri och evenemang kommer att fortsätta på samma gång i samhällscentret. stadens centrum. Därefter kan invånarna Gå Ner ett Kilo I Veckan gå in på Farmers Market Pavilion Rotary, snacks Gå Ner I Vikt Snabbt och förfriskningar och en bokmässa på biblioteket. på theCastle. Inträde är gratis.

Evenemanget inkluderar frukost på Ponderosa, inredningen av pepparkakor, bilder med Santa på Marquette District Library, en chili kock av, igloo byggnad och en trädbelysning ceremoni.

genom Bethlehem kommer att äga rum 16 december 18 i Guds sammansättning. Deltagarna kan komma in för att vinna en del av ett $ 1000-pris. Det kommer fem teckningar av en $ 500, en $ 250, två $ 100 och en $ 50. För varje $ 10 som spenderas hos en deltagande återförsäljare får deltagarna en biljett för inmatningen. Biljetter måste släppas ut vid Alma True Value Hardware innan Går Man Ner I Vikt följt av julkärlsleder. vid 110 West Superior Street tillsammans med Pony rider vid Woodworth Avenue.