Semesterevenemang i Opelika

Semesterevenemang i Opelika

Mer än 60 flottor kommer att Viktminskning Tabletter parade genom downtown Auburn som börjar vid korsningen av Thach Avenue och College Street. Medlemmar av Auburn Universitys ryttare kommer att tjäna som stora marshalls med jultomten som kör en firetruck för att avsluta paraden.

Auburn University Hotel Gingerbread Village avslöjar efter Auburn Christmas parade. 2016 Auburn Gingerbread Village kommer att visas i hotellets lobbyn tillsammans med varm choklad, kakor och en klockkör. Gingerbread klasser är också tillgängliga för barn för $ 35 den 10, 17, 23 och 24 december. För bokningar, kontakta Anna Kent på 334 32 3175.

Dec. I Downtown Opelika. Trolley och Pony rider, och en petting zoo Gå Ner I Vikt Snabbt Piller kommer att finnas tillgänglig. Hantverk och gör det själv aktiviteter kommer också att vara en del av evenemanget. Vissa aktiviteter kommer att äga rum inom butiker och företag. Deltagarna kan ta en vagn eller vagnsresa till Opelika Victorian Front Porch tour. Evenemanget är gratis.

Dec. I Downtown Opelika. Temat för paraden är ‘En magisk jul’. Don Roberts kommer att vara Grand Marshal av parad. Han är en före detta Opelika High School Principal och Lee Scott Academy Headmaster. Femtiofem poster har lämnats in för paraden. Alabama National Guard, band, hästar, kameler och mer kommer att presenteras i parad. Lokala artister kommer att sälja målningar, keramik, glasmålning, bilar, smycken mm på Jan Dempsey Community Arts Center, Frank Brown Recreation Center och Harris Center i Auburn. Det årliga Holiday Art Sale värd av Auburn Arts Gå Ner I Vikt Snabbt Association, Auburn Parks and Recreation och Jan Dempsey Community Arts Center.

10: e årliga Loveliest Village Christmas Tour på dec och dec. Auburn Preservation League är värd för den årliga turnén som ger samhället en chans att kika in i dekorerade hem i området. Sju hem, hotellet på Auburn University och Dixon Conference Center, Pebble Hill, Caroline Marshall Draughon Center for Arts Humanities och fyra cider stoppar ingår i turnén. Biljetter är $ 20 och kan köpas på lokala företag och varje hem.

Santa Claus på hörnet den dec och dec. Santa Claus kommer att placeras vid Auburn University sida av Toomer s Corner för att ställa in bilder. Donationer accepteras för att gå mot United County of Lee County.

Dec. början på Collinwood Street, vid korsningen av North 10th Street och Oakbowery Road. Turnén slutar på Mclure Avenue. Över 1.500 säckar av ljus sätts längs grannskapets gator för att belysta vägen till krubban där barnet Jesus låg. Shepards, vise män och änglar kommer också att vara längs vägen.

17 dec

Holiday Double Feature på Dec. på Boykin Community Center. Auburn Parks and Recreation är värd en dubbel funktion av semester filmer.

Till och med 31 december

Vårt prisbelönta team av journalister är bäst att täcka nyheter i östra Alabama. Under en begränsad tid, få en digital prenumeration på bara $ 3,95 per månad.