Semesterevenemang i nordöstra Ohio

Semesterevenemang i nordöstra Ohio

Barn och deras familjer Viktminskning Tabletter kan tillbringa kvalitetstid tillsammans att dekorera ljus, måla ornament och göra semesterhantverk eller snuggla nära på en vagnsresa. Varma matmedgivanden kommer att vara öppna. Det kommer också att finnas ett speciellt besök från Santa. Ta med din egen kamera för bilder med Santa, och kostnaden är $ 5 per ungdom (Y-medlemmar och icke-medlemmar). Registrering på 440 259 2724 begärs men krävs inte. Museet för gudomliga statyer erbjuder gästerna möjlighet att besöka den 9 december, för halv prisupptagning på $ 4, för att hedra den obefläckade unceptens fest och för att fira julen. med recitationen av rosenkransen, ledd av rev.museet ligger på 12905 Madison Ave. Gå Ner I Vikt Snabbt Piller i Lakewood.För ytterligare information, ring 216 228 9950. Gruppturer är tillgängliga under veckan på begäran. 9 december vid Legacy Village i Lyndhurst. Mer än 1 000 konkurrenskraftiga och icke-konkurrenskraftiga löpare, kommer vandrare och barn att delta, och 70 lag förväntas. Fritidstävling är uppmuntrad och det blir en tävlingsdagsdräktstävling. Jingle Bell Run / Walk for Arthritis är en 3,1 mil ut och tillbaka kurs. 13 december, som Madison Chorale utför sin årliga julkonsert med titeln Christmas Joy, vid Trinity Lutheran Church 6345 Chapel Road i Madison. Choralen, som klär sig i renässanskostymer, kommer att utföra musikaliska val, allt från helig till traditionell till populär. Chorale sponsras av Kanin Run Community Arts Association, en ideell, omfattande konstförening. Konserten är öppen för allmänheten och biljetter finns tillgängliga vid dörren och är $ Gå Ner I Vikt Snabbt 6 för vuxna och $ 5 för seniorer och studenter. 14, vid Highland Sixth Presbyterian Church 5632 Wilson Mills Road, i Highland Heights. Roger Korsten på 440 655 4351. Levande djur och volontärer kommer att föra födelsemedelshistoria till liv för barn och deras familjer vid Lake County Central Y, 933 Mentor Ave i Painesville den 15 dec. Med en semesterlektion i ett försök att ge barnen en större förståelse för vikten av att fira julen samtidigt som familjer samlas. Evenemanget kommer också att omfatta hantverk, musik och gymspel. Deltagarna uppmanas att klä på väder eftersom en del av programmet ligger utanför. Yngre Nativity på Y är gratis för barn i alla åldrar tillsammans med en vuxen. 18 december. Duoen kommer att göra en konsert med julfavoriter. Programmet är gratis för alla och kommer att hållas vid Little Church i Vale, 610 Chagrin River Road i Gates Mills, vid korsningen av Chagrin River Road och Wilson Mills / Brigham. City of Painesville kommer att vara värd för den årliga samlingen av strumpor, vantar, halsdukar, hattar och handskar för att dekorera trädet som visas i stadshuset lobbyn, 7 Richmond St.. Allmänheten är inbjuden att stoppa in och lägga till något till träd eller donera ett obestridligt matobjekt till insamlingsboxen, även i lobbyn. Nort Mentor Centenary United Methodist Church, 9290 Lakeshore Blvd. i Mentor, kommer igen att presentera en levande Nativity Scene.