Semesterevenemang i Auburn

Semesterevenemang i Auburn

Jul i Camelot

Julens Viktminskning Tabletter magi lever i hela Camelot, delningen av Rocky Road i Opelika, med de många stora julkorten, målad under konstlärare, Roslyn Stern, av Opelika High art students. Kvartersljusen är prydda med ljuskronor och alla hus är inredda med julens underverk. Denna körning genom händelsen börjar på solnedgången.

De främre verandaerna i norra Opelika Historic Neighborhood är prydda i viktoriansk julprydnad, med Old World Santas, änglar, leksaker, nallebjörnar, karusellhästar, slädar och viktorianska damer och herrar. Tillträde till denna spektakulära produktion är gratis. Turen börjar vid arvshuset på hörnet Gå Ner I Vikt Snabbt Piller av norra 8th St. 2nd Avenue. Körtur: onsdag

Dec. 8The annual Gingerbread Village avslöjar på The Hotel at Auburn Univerity kommer att följa Auburn Christmas Parade. Njut av gratis kakor och varm choklad medan du beundrar 2016 Gingerbread Village.

Dec. I downtown Auburn.

Ta med familjen och njut av en mycket god jul i Historic Downtown Opelika! Barnen kommer att njuta av ett besök med jultomten och fru Claus, tåg- och ponnyridning, besöka barnens by och mycket mer. Skapa ett pepparkakshus, köp lite godsaker på baksalan, handla för unika en sort gåvor, skärm Skriv ut en semestert-skjorta och äta middag med familj och vänner. Slutför din kväll med en vagn eller vagnsresa genom Victorian Front Porch Tour. Opelika Post Office, som ligger inuti Museum för kvällen, kommer att Gå Ner I Vikt Snabbt handstämpla dina julkort. En flygplatstransfer kommer att tillhandahållas.

Det finns inget som en julparadis för att få dig i semestern! Downtown kommer att sova med spänning när Santa kommer med sin ren på denna årliga händelse.

10 dec 11

Loveliest Village Christmas Tour

Den 10: e årliga vackraste Village Christmas Tour, sponsrad av Auburn Preservation League, har en sällsynt titt inuti den vackra interiören av Auburn Homes och byggnader. Biljetter till evenemanget är till salu på Auburn Chamber of Commerce, Wrapsody, Auburn Bank platser, The Flower Store och mer.

Detta är den 10: e årligaste Loveliest Village Christmas Tour of Homes / Buildings. Det finns cirka 10 bostäder och byggnader med ett par cider stannar där du får gå in och titta på de vackra inredning och dekorationer. Det finns också reseguider till hands för att dela sin underbara historia.

December

15 december

Njut av den fridfulla känslan av armaturer som de sträcker gatorna i Collinwood-underavdelningen i Opelika. Traditionellt var hoppet att ljusen skulle leda Kristi barns ande till ett hem. Collinwood Luminaries är i sitt 28: e år och involverar en levande nativityscene. Kör genom det här vackra förtrollade området och titta på julen kommer till liv!