Semesterevenemang för familjer

Semesterevenemang för familjer

Thanksgiving är här, vilket innebär ingen skolan för studenter, Viktminskning Tabletter ledigt arbete för många föräldrar och kalkonfester på bord i hela södra Florida.

Torsdagen är den stora dagen för familjesamlingar, och de flesta platser är stängda. Men familjer kan komma ut ur huset för att besöka Broward County Fair i Gulfstream Park, Santa’s Enchanted Forest vid Tropical Park i Miami, den kinesiska lyktorfestivalen på Central Broward Regional Park eller Holiday Fantasy of Lights kör genom displayen på Tradewinds Park i Coconut Creek.

På fredagen kommer Santa på många köpcentra och på semesterhändelser, som Polar Express vid Gold Coast Railroad Museum och Symphony of Lights vid Gulfstream Park i Hallandale Beach.

Följande är en sammanfattning av de bästa händelserna för familjer i södra Florida under den långa helghelgen:

Kinesisk Lantern Festival vid Central Broward Regional Park, genom 15 jan varje natt på Central Broward Regional Park, 3700 NW 11: e plats, Fort Lauderdale. Biljetter börjar på $ 21 online, $ 12,50 för åldrarna 4 12. 7 till midnatt på Tropical Park, 7900 SW 40th St., Miami. Enkel dag $ 33,64, $ 24,30 för åldrarna 3 9, $ 18,69 för åldrarna 65 och uppåt. 26. Jordbruksutställningar, en 60-vägs halvvägs, karnevalspel, lantbruksdjur, bomullssocker, god mat och mer vid Gulfstream Park, 901 S. Federal Highway, Hallandale Beach. till midnatt på Thanksgiving Day. 1. Kör igenom tre mil med semesterdisplayer och upplysta träd. $ 16 per bil; $ 3 för tre par semester 3 D glasögon; $ 11 på värde nätter. nattligt på Tradewinds Park Stables, 3600 W. Provväg, Coconut Creek. på Mizner Park Amphitheater, 590 Plaza Real, Boca Raton. Få bilder med Santa mot en avgift. på Miami Children’s Museum, 980 MacArthur Causeway, Miami. vid Young på Art Museum, 751 SW 121st Ave., Davie. Utökad vård, lunch och snacks finns att köpa. Åldrarna 3 4 och 5 12 är $ 60 per dag. med undantag för Thanksgiving Day). Släppa lös snöstormen och skapa det glittrande vinterunderlandet på Dolphin Mall, 11401 NW 12th St., Miami. 24. Ta en 50 minuters rundresa till Nordpolen, komplett med varm choklad, godis, julkulor och en läsning av ‘The Polar Express’ berättelsen. Kockar ombord på varje bil leder också passagerare i att sjunga julklappar. Santa kommer att gå ombord Viktminskning Tabletter för att hälsa på varje barn och presentera dem med en speciell gåva. Familjer uppmanas att bära pyjamas för resan. $ 74.90 Gold Coast Railroad Museum, 12450 SW 152: e St, Miami. Möt och foder fåglarna vid den nya Gå Ner I Vikt Snabbt Lorikeet Loft-upplevelsen på Palm Beach Zoo. Nectar kostar $ 2 per kopp, eller 3 koppar till $ 5 för den stora öppningsceremonin. Regelbunden upptagning gäller. Palm Beach Zoo ligger vid 1301 Summit Blv d, West Palm Beach. Hoppa över shopping och få en furig vän istället. Den Humane Society of Broward County kommer att erbjuda ‘Door Busters’ hela dagen fredag, vilket innebär att adoptionsavgiften kommer att upphävas för valda husdjur. Antagningsavgiften kommer också att vara halva priset (katter $ 15, hundar $ 50) för alla husdjur ålder 1 och äldre. vid 2070 Griffin Road, Fort Lauderdale. och fyllning av en ny tidskapsel för 2042. Också njut av STEM-experiment, sköldpaddor, priser, cupcakes och varmkorv. Regelbunden antagning gäller vid Museum of Discovery and Science vid 401 SW Second St., Fort Lauderdale. Titta på Santa anländer till köpcentrets huvudentré bredvid DSW och ge bort påsar med godsaker till barnen. Ta sedan bilder med Santa och hans släde på mallens Center Court-område. Southland Mall ligger vid 20505 S. Dixie Highway i Miami. 24. Besök Santa och tjäna ditt besättningsmärke, få monterat i virtuellt elf-redskap och hjälp att fixa sin släde på Dolphin Mall, 11401 NW 12th St., Miami. 24. Ta semesterbilder med Santa på Miami International Mall, 1455 NW 107th Ave., Doral; Dadeland Mall, 7535 N. Kendall Drive, Miami; Falls, 8888 SW 136th St, Miami; Coral Square Mall, Centre Court, 9469 W Atlantic Blvd., Coral Springs; och stadscentrum på Boca Raton, 6000 Glades Road, Boca Raton. 31. Njut av fria ljusskådningar varje timme i timmen och på fredag ​​och lördagskvällen till och med 23 december, njut av jonglörer, stilt vandrare, ansiktsmätare, tågturer och besök med Santa och Fru på Gulfstream Park, 901 S. Federal Highway , Hallandale Beach. i Grand Court of The Gardens Mall, 3101 PGA Blvd., Palm Beach Gardens. Fri. Också på The Gardens, ta bilder med Santa i Enchanted Garden. RSVP med ett fotopaket på nätet. 24. Ta bilder på Pembroke Lakes Mall, 11401 Pines Blvd. i Pembroke Pines och Aventura Mall, 19501 Biscayne Blvd. RSVP med ett fotopaket på nätet. på Huizenga Plaza, 32 E. Las Olas Blvd. Det finns en avgift för skridskoåkning på Panthers i Park skridskobana. Katter måste vara i en bärare hela tiden och hundar måste vara i koppel. Mall på Wellington Green, 10300 W. Forest Hill Blvd., Wellington.