Semesterevenemang ett festligt sätt att stödja stadens nödvänliga djur

Semesterevenemang ett festligt sätt att stödja stadens nödvänliga djur

Världspolitik Underhållning Skvaller Filmer TV Musik Teater Konst Korsord Underhållning Bilder Horoskop Daglig Vecko Månads Livsstil Hälsokost Viva Spel Åsikt Bilar Köparens Guide Betygsätt Nyheter Visningar Foton Gallerier Omslag Annonser Trend: GUN CONTROL Stephen Hawking East River Helikopterkrasch Nordkorea Odell Beckham Jr .

Semester en ‘purr fect’ -tid för evenemang som stöder New Yorks mest behövande djur Holiday events ett festligt sätt att stödja stadens mest krävande djur

facebook email Ta med dig ditt husdjur när du hoppar på julens knä på Sean Casey Animal Rescue i Brooklyn. (Vicki Puluso)

‘Det är säsongen av latkes och ljus och fördelar, fundraisers och holiday cheer. Följande är en rad upp roliga händelser för att stödja stadens mest krävande djur och de outtröttliga arbetarna som håller dem säkra, särskilt i den förödande efterdyningarna av orkanen Sandy .

Lördag hoppa på Santa’s lap med din pup på Sean Casey Animal Rescue, i Brooklyn. Evenemanget kommer att innehålla många adoptibla djur, plus Går Man Ner I Vikt gåvor och godis.

Lördag och söndag Santa och fru Claus kommer att dra upp till Kimpton Hotels, på Manhattan. Katter och hundar från sociala tees kommer att vara upp Gå Ner ett Kilo I Veckan för Viktminskning Tabletter adoption. vid 48 St .; och Sun., vid 70 Park Ave.

Även lördag kommer den djurvänliga designern John Bartlett att lansera sin nya semestersamling med en popup-butik, provförsäljning och gaggles katter och hundar upp till adoption. 10% av intäkterna går till The Tiny Tim Rescue Fund. vid 174 Hudson St., i Tribeca.

På söndag kommer Moo Shoes på Lower East Side att vara värd för en adoptionshändelse för att hitta hem för en handfull hundar som landade i det överfulla himlens änglarhemmet i Ozone Park, på grund av orkanen Sandy.

Moo Skor på Lower East Side kommer att vara värd för en adoption händelse söndag.

På måndag den 10 december kommer Stray from the Heart att vara värd för sin Home for the Holidays 2012 fundraiser. Evenemanget kommer att innehålla Suspended Seventh Band och open bar. på Gossip, 733 9th Ave. Tix är $ 60.

Också på måndag kommer den blinda komiker Brian Fischler och Nash, hans Seeing Eye Dog, att vara värd för skratta för sikt natt för komedi för att dra nytta av visionsrelaterade välgörenhetsorganisationer. Kändis värd Bonnie Bernstein kommer att gå med i komedi legender Robert Klein, Eddie Brill, Bonnie McFarlane och andra på Gotham Comedy Club. För tix, gå till klubbens hemsida.

Eller gå till en poochvänlig Barkbash för att träffa Santa och adoptibla djur från Animal Haven Shelter.

Onsdag den 13 december, gå med i Q104.3 jock Maria Milito, Animal Fair s Wendy Diamond och den djurcentrerade gruppen Pet Rox för Rock ‘n Rudolph Holiday Fundraiser. Den musikaliska händelsen kommer att gynna Humane Society of New York. på The Metropolitan Room, 34 West 22nd St. Tix är $ 20.