Semesterevenemang denna vecka inkluderar Monster Indoor Holiday Flea Market

Semesterevenemang denna vecka inkluderar Monster Indoor Holiday Flea Market

‘En julhistoria’ För jul är alla 9 år gamla Ralphie Parker en sak: en äkta Red Ryder BB-vapen. Men mamma, lärare och till och med jultomten på Higbees Varuhus berätta för honom samma sak: ‘Du ska skjuta ditt öga ut’. Kick off din semester med anpassningen av den klassiska julfilmen. Var: South County Library, 6303 Merriman Road, RoanokeCost: FreePlanetarium Show: Gå Ner I Vikt Snabbt Piller ‘Seasons of Light’ Denna show beskriver legenderna som hör samman med stjärnorna som visas under julperioden, som Orion the Hunter, Taurus the Bull och Leo the Lion. Utställningen innehåller också Star of Bethlehem, Jolly Old Saint Nick, semesterljus och Går Man Ner I Vikt ljus. Presenter och festivaler utforskas också i denna festliga 35 minuters show, berättad av Noah Adams av NPRs ‘Alla Saker’. Lämplig för alla åldrar. Gå Ner I Vikt På En Vecka Var: Radford University Planetarium, Centrum för vetenskapsbyggnaden, RadfordCost: FreeHomemade Holidays: A Centerpiece Design EventLäs om hur man förvandlar grönska och torkade växter från din trädgård till ett spektakulärt mittenverk under händerna på verkstaden. Bedford Area Master Gardeners Association visar hur man samlar grönska, utformar ett mittenstycke och tar hand om ett färdigt arrangemang. Skaffa och lämna med ditt eget mittpunkt. För att registrera dig, kontakta biblioteket. Var: Stewartsville Library, 45 Cascade Drive, VintonCost: Free Holiday Candlelight Tours av Thomas Jefferson Poplar ForestTour presidentens välskötta hideaway dekorerade för helgdagar, som var vanligt i Jeffersons tid. Utforska villaen genom stearinljuset som en guide som målar ett intimt porträtt av Jefferson familjefirande och jul i slavkvarteret, dela med dig av äkta berättelser och anekdoter samlade från Jeffersons brev och dagböcker. Bokningar krävs och kan göras genom att ringa.