Semesterdestinationer slår inte alls på

Semesterdestinationer slår inte alls på

Människor runt om i världen har blivit förödda för Viktminskning Tabletter att läsa av förstörelsen från de senaste orkanerna i Karibien. På sikt kan kanadensare och andra människor som älskar sina solferier göra något bra genom att besöka folk i St Martin eller Dominica eller Puerto Rico och sprida lite dollar runt (liksom kanske andra former av stöd). Men det kommer sannolikt att ta ett tag innan de är redo för massbesökare.

Under tiden, om du tänker på en paus i nästa månad eller två men är oroliga över fler orkaner, finns det öar och platser du kan gå där de här stormen historiskt inte är ett problem, eller åtminstone mindre av en. Här är en titt på några alternativ.

ABC-öarna: Öarna Aruba, Bonaire och Curacao är alla ganska långt söderut, bara offshore från Sydamerika. De ansåg generellt vara utanför orkanbältet. Men det har varit stormar i det förflutna, inklusive skador från orkanen Felix 2007. Stolpekommentarerna säger att orkaner här är troliga bara var 29: e eller så, så det är en rimligt säker satsning på orkanen, som historiskt går från mitten av augusti till i slutet av november. Jag Gå Ner I Vikt Snabbt Piller hade några dagar på Curacao för några år sedan och hade en bra tid på att besöka vackra stränder med Nary en lägenhet i sikte. Santa Barbara Beach och Golf Resort är underbar.

Barbados: Denna ö blev senast rörd av en orkan i 1955. Jag läste var några människor har undvikit ön, eftersom de förvirrade det med Barbuda, som led utroliga skador från orkanen Irma. Men Barbuda ligger vid Antigua, hundratals kilometer bort. Barbados är långt söderut och ganska utanför det normala orkanområdet. Leta efter några av de karibiska bästa stränderna på västra och södra sidan av ön, och långa, tysta sträckor på den östra, östra sidan. The Crane Resort är en av de bästa i Karibien. Sandaler har också ett par fina egenskaper på ön.

Hawaii: Återigen är det inte en garanterad ingen stormzon. Men stora orkaner är exakt vanliga. Det värsta i det senaste minnet var orkanen Iniki, som gjorde en stor skada på ön Kauai år 1992. Flygpriser och hotell ligger ofta på deras lägsta nivå denna årstid när barnen har gått tillbaka till skolan och Nordamerika Besökare aren känner dock effekterna av vintern. Det finns massor av billiga lägenheter att hyra på Maui, inklusive Hale Napili på den vackra Napili Beach eller Napili Village (en minuts promenad från vattnet). Om du vill kolla in den stora maten och shoppingen i Honolulu sparar du en förmögenhet genom att stanna ett Gå Ner I Vikt Snabbt block eller tre av Waikiki Beach.

Tahiti: De har orkaner i södra Stilla havet. De har dock cykloner, vilket kan vara mycket farligt. Franska Polynesien slogs av Cyclone Olii 2010. Cyklon säsong sägs löpa från slutet av november till mars, så det är ett bra alternativ för oktober om du kan hantera kostnaden. Det är verkligen en tro på att det här är en riktig plats, med de kända övervattensbungalowerna och kristallklart, grönt blått vatten som ser ut som det var fotograferat av en Instagram-galning. Bora Bora får med stor uppmärksamhet, men jag älskar också Moorea och några av de mindre öarna, inklusive Tahaa och Huahine.

Arizona: Ökenen är en vacker plats för vandring eller golf eller cykling, med kalla nätter och varma dagar på hösten och vintern. Scottsdale får mycket kärlek från kanadensare och har ofta bra erbjudanden för besökare från norra gränsen. Prova Fairmont Princess för en regal vistelse. Downtown Phoenix har några coola stadsdelar som är värda att utforska, inklusive det trendiga Roosevelt Row Arts District. Tucson har en bra konstscenen och en stark cykelkultur, tillsammans med bra mat, fina kaffebarer och underbara ökenlandskap. Prova på Westin La Paloma Resort eller det roliga, centrala Frontier Motellet.

Södra Kalifornien: Det är inte alltid super varmt på vintern, men för en kanadensare är det nästan alltid skjorta på ärmar och shorts. Stränderna är legendariska; från Malibu i norra delen av länet hela vägen söderut till Mission Beach i San Diego. Santa Monica Beach har stor sand och en rolig brygga med åkattraktioner. San Diego har vad som kan vara den bästa zoo på planeten, liksom bra hantverk öl. Om du letar efter mer värme, prova ökenregionerna runt Palm Springs. Det finns gott om prisvärda platser för familjer att bo och stora aktiviteter för barn och vuxna båda.

Azorerna: Dagstidshöjder är vanligtvis i övre tonåren även på vintern, och det är ganska bra om du brukade sova och snötäckta motorvägar. Det finns fina stränder, men på vintern är du mer sannolikt att gå för den enorma vandringen och den utmärkta skaldjur. De har också otroliga biffar, kanske på grund av allt det djupgröna gräset och brist på förorening.