Semesterbokningar

Semesterbokningar

Systemet låter dig ta Gå Ner I Vikt Snabbt semester baserat på din genomsnittliga skiftlängd. Om du till exempel arbetar under en 12-veckorsperiod med en ‘genomsnittlig skiftlängd’ på 4 timmar så kan du ta en semester på 4 timmar eller mer och om du arbetar med en Gå Ner I Vikt Snabbt Piller ‘genomsnittlig skiftlängd’ på 10 timmar, då kan du ta semester på 10 Går Man Ner I Vikt timmar eller mer.

Klicka på menyn Semesterbokning, välj alternativet Ny semesterförfrågan. Ange startdatum som täcker perioden som önskar ta semester och ange hur mycket semester du vill ta och klicka sedan på Skicka.

Din semesterförfrågan kommer då att behandlas. Du kommer att visas en anmälan som bekräftar att bokningen har blivit framgångsrik. Det är möjligt att ange en semesterförfrågan, trots att du inte har några semestertider påfylld, men förfrågan kommer dock att nekas och ingen semester bokas. Du kan inte semester på samma dag som du är bokad för att arbeta med bankväxling.

Registrerad i England Wales nr. 6704614 Registrerat kontor: NHS Professionals Ltd, 3: e våningen, Edward Hyde, 38 Clarendon Road, Watford, WD17 1JW.