Semesterboende med kanal inställd för går

Semesterboende med kanal inställd för går

Medlemmar i den östra planeringsutskottet kommer att diskutera förslaget från Primrose Hill Developments för mark på Horton Avenue nästa torsdag den 20 april.

Biskoperna Cannings Parish Council skrev till invändning mot systemet som ersätter en för sex loger som gavs i 2013. Planen innehåller 38 parkeringsplatser. Församlingsrådet meddelade Wiltshire-planerare: ‘Det här förslaget är en överutveckling av webbplatsen. Det finns för många loger och en överleverans av parkering i den utsträckning att huvuddelen av tomten kommer att täckas med byggnader och svårt.

‘Den ursprungliga livsmiljöundersökningen bedömde den vara viktig på grund av gräsmarker, häckar, träd och skrubba som den stödde. En ny livsmedelsundersökning utfördes där som säger att Gå Ner ett Kilo I Veckan platsen nu har försumbar ekologisk värde som knappast förvånar när det inte finns något kvar . ‘Jämfört med föregående schema är den föreslagna planeringsplanen som Gå Ner ett Kilo I Veckan beskriver den mjuka landskapsplaneringen mycket dålig. Någon som Gå Ner I Vikt På En Vecka går längs kanalspåret på den motsatta sidan från denna utveckling skulle få en fullständig bild av loger 5 8. Dessa byggnader är parallella med kanalbanken och den föreslagna planteringen framför dem är lågväxt och kommer inte att erbjuda någon screening alls. ‘

En senare från en agent på uppdrag av Primrose Hill Developments sa att det reviderade systemet behövdes på grund av att en reviderad layout var nödvändig för en huvudfel avlopp.

Det fanns också invändningar från Canal River Trust men officerare har rekommenderat att planen ska gå vidare. Sammanfattningsvis står det i rapporten: ‘Förslaget kommer att leda till platsen av åtta semesterboende vid Kennet Avon-kanalen vid Devizes Marina. Semesterboendet kommer att komplettera kanalens fritidsanvändning och kommer inte att ha någon betydande inverkan på karaktären hos landskapet på grund av webbplatsens sammanhang.

‘Webbplatsen har nyligen rensats, men förslaget innehåller ett landskap / ekologi buffertremsa och ett detaljerat planteringsschema som kommer att återställa livsmiljö på platsen.