Semesterbil erbjudanden från Audi

Semesterbil erbjudanden från Audi

Tänker du en gåva med fyra hjul och en motor för semestern? Biltillverkare skulle gärna ge din förfrågan med 2013 års nya bil du har önskat med några betydande rabatter. Till och med den 7 januari erbjuder den 1,9 procent i 60 månader på alla certifierade Audi-modeller och för hyresgäster , det avstår från den första leasingavgiften och depositionen på Allroad,, och bilar.

Chevy säger att St Nick inte borde ha det roliga och har hoppat in i givandet med sitt Giving More-event. Det finns rabattrabatter på de flesta modeller som sträcker sig från $ 500 till $ 3.500, med de största rabatterna på, och. De som vill finansiera kan få priser på 1,9 till 3,9 procent i 48 till 60 månader på de flesta modeller, förutom Silverado, som har en 0 procentsats för 60 månader till välkvalificerade köpare. Avgiften beror på modellen och villkoren, och i vissa fall kan kombineras med bonuspengar. Det finns olika 36 till 39 månaders leasing erbjudanden, med de bästa erbjudandenen på $ 169 per månad samt och $ 199 månad. Erbjudanden löper genom 2 jan.

Ford’s Year End Celebration har snittfinansiering och rabattrabatter på de flesta modeller. Snitträntesfinansiering varierar från 0 till 5,9 Går Man Ner I Vikt procent i upp till 72 månader beroende på modell med 0 procent som erbjuds på, och modeller. från $ 395 till $ 3,500, beroende på modell med de bästa erbjudandenen på Flex, och i vissa fall kan rabatterna kombineras med finansieringsavtal. Dessutom erbjuder många modeller $ 1.000 bonuspengar till nuvarande Ford-ägare eller ägare till konkurrerande fordon , tillsammans med en $ 500 militär- och polisuppskattningsrabatt. Erbjudanden slutar 2 jan.

Honda har en hel del finans och leasing erbjudanden som en del av sin Happy Honda Days försäljnings händelse som löper till och med 2 januari. Det erbjuder 0,9 procent finansiering till kvalificerade köpare för lån som sträcker sig från 24 till 60 månader på alla modeller. Leasing specialerbjudanden finns på,,,,, och. Hyresavtal som är särskilt aggressiva inkluderar $ 280 per månad i 35 månader utan pengar och en $ 0 första månad betalning på Crosstour. och en $ 149 månadsbetalning i 36 månader med $ 1,999 på grund av undertecknandet på en Civic LX sedan med femväxlad automatisk växellåda.

Hyundai vill göra dina semesterkontanter gå längre med sin Hyundai Holidays-händelse. Det finns leasingavtal på alla modeller i 36 månader, med det lägsta på ($ 169 per månad), (179 dollar i månaden) samt Elantra Coupe (189 dollar per månad). Snitträntesfinansiering varierar från 0,9 till 4,9 procent, med de bästa erbjudandenen på Elantra på 0,9 procent i 36 månader med en extra $ 500 kontantrabatt, och den vid 0 procent i 36 månader med ytterligare $ 1 000 kontantrabatt. De bästa erbjudandenen är på och Sonata Hybrid. På Sonata finns det 1 500 kontantrabatt, vilket kan kombineras med snitträntesfinansiering på 0,9 procent (i 36 månader) till 3,9 procent (i 72 månader). Sonata har också $ 500 extra pengar tillbaka till nuvarande Hyundai-ägare eller ägare till konkurrerande Går Man Ner I Vikt fordon. På Sonata-hybriden finns en rabatt på 1 500 dollar som kan kombineras med 0 procent i upp till 60 månader samt $ 500-bonus för nuvarande Hyundai-ägare. Alla erbjudanden går igenom 2 jan.

Holiday Sales Event från Kia innebär specialerbjudanden på alla sina modeller till och med den 7 januari. Välutrustade köpare Gå Ner I Vikt På En Vecka kan utnyttja finansieringskraftsfinansiering i 36 månader eller 0 procent på; 0,9 procent på, och Rio 5 dörren; eller 1,9 procent i 36 månader på,,, och. Det finns $ 1 000 kontantrabatter på Forte-modeller och $ 1500 tillbaka på Sorento. Dessutom finns det kontantbonus på upp till $ 2000 på Optima och upp till $ 1 250 på Sorento till nuvarande Kia-ägare eller ägare till konkurrerande fordon. Det finns särskilda leasingerbjudanden i 39 månader på Forte, Forte Koup, Optima, Rio, Sorento, Soul och Sportage. Alla modeller har $ 1,999 på grund av undertecknande och månatliga betalningar varierar från $ 169 till en bas Rio LX eller Forte LX, till $ 239 för Sorento LX eller Sportage LX.

Mitsubishi erbjuder leasingavtal, sänkning av räntefinansiering och rabatter till och med 2 januari. Specialerbjudanden inkluderar 0 procent finansiering för 36 eller 48 månader på,,, och. Det finns också leasingavtal på alla dessa modeller, och börjar så lågt som $ 189 per månad i 24 månader med $ 2,388 på grund av undertecknande på Lancer ES. Nuvarande Lancer, Lancer Sportback, Outlander och Outlander Sport-ägare kan också få $ 500 kontant tillbaka vid köp av en ny Mitsubishi. Slutligen kan ägare av konkurrenskraftiga varumärken som köper en Outlander Sport också få $ 500 kontant tillbaka. Endast Saturnus och Suzuki är uteslutna från listan över konkurrerande varumärken.

Volkswagen s Sign Then Drive Event får kunderna in i bilhyror utan kostnad. Kampanjen inkluderar inga pengar på grund av undertecknande, inklusive ingen betalning och ingen deposition, liksom ingen första månad betalning på olika modeller av,,, ,,, och. För dem som vill köpa, erbjuder Volkswagen 0 procent i 36 månader på Beetle, Eos, Golf, GTI, Jetta Sportwagen och Tiguan och 0 procent i 66 månader på CC, Jetta, Passat och Touareg. Alla TDI-rena diesel- och hybridmodeller är uteslutna. Slutligen finns det en årlig procentsats på 1,99 procent i 48 månader på certifierade förut ägda bilar som gäller alla modeller. Samtliga erbjudanden är tillgängliga till och med 2 januari.

Alla rabatter och incitament som nämns i denna artikel var korrekta vid tidpunkten för offentliggörandet. Kolla tillverkarens webbplats för att bekräfta tillgängligheten av rabatt eller incitament som anges här, eftersom tillverkare kan ändra dessa erbjudanden när som helst.

OBS KOMMENTARER: Automotive News har under de senaste månaderna övervakat en betydande ökning av antalet personliga attacker och missbruk av kommentarer på vår webbplats. Vi uppmuntrar våra läsare att uttrycka sina åsikter och argumentera för sina poäng. Vi förväntar oss oenighet. Vi förväntar oss inte att våra läsare slår på varandra. Om vi ​​ser upprepade beteenden kommer vi att förbjuda kommentaren. Hjälp oss att behålla en civil diskursnivå.