Semesterandan börjar fylla Mystic

Semesterandan börjar fylla Mystic

MYSTIC, Conn. (WTNH) Ett 25 fot träd Gå Ner I Vikt Snabbt har anlänt till Mystic River Park.

Normalt arbetar besättningen som arbetar för att säkra och dekorera det på Mystic Shipyard, men på tisdag sträckte de mer än 12 hundra ljus på det stora trädet som Mystic blir redo för semesterperioden.

Relaterat innehåll: Spruta upp ditt hem för semestern med belysning från Bender

Santa kommer att träffas med barn och leda Lighted Boat Parade.

det den upplysta båtparaden vi måste ta våra knutar och lysa upp dem så att du kan se dem i mörkret.

du kommer in som vill ha en speciell färg för din stjärna för ditt julgran vi kan göra det för dig, sa Beaudoin.

Upplyst lykta Viktminskning Tabletter turer börjar också denna vecka på Mystic Seaport men det är inte allt.

Avery Copp House sätter något på, säger Hartnett. Mystic Aquarium har flera händelser. Downtown Mystic Stroll är 5 december. Det är en tisdag kväll. Innehåll: Håll dina husdjur säkra under semestern

en tegel och murbruk och jag tror att det finns en Gå Ner I Vikt Snabbt riktig återkommande för de mindre tegelstenarna och ovanliga presentartiklarna och det som vi definitivt har sagt, säger Kollmeyer.

Den officiella trädbelysningen äger rum klockan sex på lördagskvällen, och det kommer självklart ju Santa Claus att vara där och för den upplysta båtparaden på Mystic River.

Om du vill sätta din båt i paraden behöver du bara ta med leksaken till Pawcatuck Neighborhood Centre och dig. För att kommentera här bekräftar du att du har läst och godkänt våra användarvillkor. Kommenterare som bryter mot dessa villkor, inklusive användning av vulgärt språk eller rasslur, kommer att förbjudas. Var vänlig respektera andras åsikter. Om du ser en olämplig kommentar markerar du den för våra moderatorer att granska. Du kan också blockera någon olämplig användare genom att enkelt välja rullgardinsmenyn till höger om någon kommentar och välja ‘Block User’ därifrån.