Semesteraktiviteter som händer i Oakland County-området

Semesteraktiviteter som händer i Oakland County-området

Dec. Dec. Dec. Dec. Dec. Dec. Dec. Dec. 2 i downtown Gå Ner I Vikt Snabbt Ortonville. Dec. på 60 West Wattles Road, Troy, $ 7, gratis till barn yngre än 4, 248 524 3309. Dec. 2. Leksaker för Tots samling av nya, oöppnade leksaker, genom Dec. Dec. Dec. Efter paraden Santa och Santa Fru Claus kommer att vara på byhallen på 21 E. Church Street med kakor och varm choklad.

Holiday Extravaganza är 2 december i centrala Pontiac. Det är en samarbetshändelse mellan gemenerna Auburn Hills, Pontiac, Waterford och White Lake, som presenteras av Genisys Credit Union, Lee Industrial Contracting och Oakland County Michigan Works. vid Crofoot Ballroom och på Saginaw Street mellan Huron och Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Water Streets. Andra aktiviteter inkluderar en petting zoo, levande ren, ansikte målare, ballongartister, Oakland Community College levande is carving konkurrens, s och varm choklad. på Oakland Livingston Human Services Agency, 196 Cesar E Chavez Ave, Pontiac, och fortsätter på Saginaw Street som slutar vid Phoenix Center. Efter paraden avslutas kan barn besöka Santa Ms. Claus på Pontiac Public Library, 248 322 9800 ext. December

Årlig Holly Dickens Festival är lördag och söndag, 2 december och 2 december på The Royal Oak Historical Society Museum, 1411 W. Utställningen kommer Går Man Ner I Vikt att löpa genom 13 jan. 2 december i Midtown Detroit. Mer än 100 deltagande platser, däribland Detroit Institute of Arts, Michigan Science Center, Charles H. Wright Museum of African American History, Detroit Historical Museum, Detroit Symphony Orchestra och Detroit Public Library, öppnar sina dörrar till allmänheten gratis. Aktiviteterna inkluderar hästdragen vagnsresor, semestrar, familjehandskaraktiviteter och föreställningar av över 200 områdesmusik, teater och dansgrupper och andra speciella föreställningar. Föreställningar av Afro Blue, Cantus, Sidewalk Chalk, Cactus Blossoms, Les Nubians, Etienne Charles Creole Christmas, Main Squeeze, Tartan Terrors, Rhythm Society Orchestra med Paul King och Thornetta Davis. Dec. Dec. 8 vid Dec. Dec. Dec. Dec. 9 vid Central United Methodist Church, 3882 Highland Road, Waterford, 248 650 3944, $ 13 adv.

Christmas Story är genom dec. dec. dec. 10 på Christ Church Cranbrook, 470 Church Road, Bloomfield Hills. Presenteras av Acolyte Corps, berättar händelsen och utspelar julberättelsen, med en levande nativity, komplett med riktiga djur. Deltagare uppmanas att föra oöppnade presenter som ges till risk, låginkomst ungdom och unga vuxna åldrar nyfödda till 21 hos olika servicebyråer i Sydost Michigan. Dec. dec. dec.

Festligheterna inkluderar levande underhållning, Chanukah-hantverk, spel, ansiktsmåleri, interaktiva experiment, bilder med Dreidel-maskoten. Alla aktiviteter är gratis, inklusive gratis snacks, varm soppa och kaffe. En rad Kosher matalternativ kommer att vara till försäljning, endast kontant. Detroit Pistons Jewish Heritage Night är på Little Caesars Arena, som kolvarna tar på Denver Nuggets.