Semesteraktiviteter finns i Fortuna

Semesteraktiviteter finns i Fortuna

Åh, det finns Viktminskning Tabletter ingen plats som Fortuna för semestern, och många sätt att ringa i säsongen börjar nästa vecka och varar i slutet av året.

Det första programmet att komma igång börjar dagen efter Thanksgiving och tillåter shoppare som deltar ett tillfälle att vinna Fortuna Bucks, som kan spenderas med handlare i Friendly City. Shop Fortuna är ett årligt program där shoppare tjänar en insats för varje 200 kronor som spenderas i Fortuna, för en chans att vinna Fortuna Bucks i en ritning som planeras 18 december.

För det tredje och eventuellt sista året kommer isbanan att återvända till Fortuna Newburg Park och vara öppen för skridskoåkning 1 december till och med 7 januari. Skridskor kostar $ 12 per person och barnskridskoåkning är $ 8 per person. Minst en speciell dag har planerats, och det är Honor the Badge den 12 december.

Strongs Creek Plaza-köpmännen kommer att fira säsongen med ett öppet hus och trädbelysning torsdagen den 7 december. Santa kommer att vara till hands och Strongs Creek Plaza-köpmännen kommer att vara öppna senare än vanligt. och det kommer att finnas Viktminskning Tabletter varm kakao, varm cider och semester krans och misteltavförsäljning.

Downtown Fortuna firar semesterperioden med ett öppet hus den 8 december samma natt vid Al Grey Memorial Lighted Parade.

mer än en lastbilsparade, Gå Ner I Vikt Snabbt sade Fortuna Business Improvement District Executive Director Dianna Rios. hoppas kunna ha någon typ av motorfordon med lampor delta i denna parade. Och vi har fler priser i år. Information kan erhållas genom att ringa Fortuna Business Improvement District på 707 725 9261. För det öppna huset kommer de centrala köpmännen att vara öppna senare än vanligt och ligger i prognosen.

En mycket speciell behandling för ungdomar är de årliga fria semesterfilmerna för barn på Fortuna Theatre. den 9 december och 16 december. Den här populära händelsen förra året hade över 600 barn och vuxna som ser gratis semester filmer.

Speciella filmer kommer att bli en överraskning, sa Rios. Namngivnar inte filmerna för att undvika tillströmning på en viss lördag. sa filmerna kommer att bli betygsatt PG eller G. De gratis filmerna är möjliga av Fortuna, Fortuna Business Improvement District, Fortuna Business Community och många generösa sponsorer. Gemenskapsföretag, både stora och små, kommer att ha gratis filmbiljetter att ge till lojala kunder och deras barn.

händelse är att uppmuntra vuxna att avsluta semester shopping i Fortuna medan barnen är upptagna med filmen, sade Rios.