Semester vid Arboretum i Dallas Arboretum i Dallas

Semester vid Arboretum i Dallas Arboretum i Dallas

Fastigheter Hitta en ny HomeHomes for SaleFind en AgentApartments for RentalsInsuranceMortgagesThings to DoFarmers MarketsMovie Times, TV, DVDsEvents this WeekendAll Gå Ner I Vikt Snabbt Ner I Vikt Snabbt Piller Events

Holiday på Arboretum återkommer av den magnifika 12-dagars jul utomhus utställning, samt 500.000 ljus över hela trädgården på natten, trimning arkitekturen i de historiska hem och belysa taket Gå Ner I Vikt Snabbt över huvudet ett 30 meter högt träd i mitten av fast egendom.

Titta på en magnifik nötknäppare samling av mer än 800 nötknäppare på displayen i olika rum inredda för att likna scener från baletten. Figurerna är från två privata samlingar: Rosemary Thornton Brinegar och Himert Family Collection

Kom och gå med i elven på Santa-verkstaden medan de tar en paus från att göra leksaker. Spela Snowball, Näsan på Snowman, eller gör en speciell semesterbåt för att ge till någon.