Semester ut ur det vanliga

Semester ut ur det vanliga

Azorerna är inte det Viktminskning Tabletter mest uppenbara stället att överväga för en semester, men en som kommer att belöna en närmare titt för alla som letar efter något vanligt.

Azorerna utgör en förtrollande skärgård av nio smaragdgröna öar i Atlanten mellan Portugal (1 500 km) och Nordamerika (3 900 km). Azoreerna har gjort ett betydande bidrag till portugisisk kultur och många viktiga siffror härstammar från öarna. På Azorerna kan du gå in i det förflutna och upptäcka skönheten och lugnet i de nio fascinerande öarna.

Azorerna, naturligtvis till deras avlägsna läge i Atlanten, är område som i stor utsträckning är oupptäckt av brittiska och europeiska besökare; och av goda skäl är de avskilda, fredliga och orörda av tiden.

Nyckeln till Azorerna är i skönheten i skärgården ligger i den orörda naturen som ligger inom dess stränder. Lush gröna böljande kullar, pulserande rosa azaleor, kristallblått vatten, en mängd lila hortensior och rena, svarta vulkaniska stenar, en regnbåge med färger som ger en fotografisk möjlighet vid varje tur!

Varje ö är unik och en turné med flera öar är Viktminskning Tabletter ett måste för alla som verkligen vill upptäcka de många attraktionerna som erbjuds.

Det finns en mängd aktiviteter tillgängliga, inklusive utmärkt val- och delfinskådning, en riktigt fascinerande geologisk historia, Gå Ner I Vikt Snabbt simning med delfiner, fågelskådning, dykning, golf, off-road jeep safaris, vandring och cykling är alla möjliga. Alla dessa aktiviteter är emellertid inriktade på att förbli så låg effekt som möjligt.

Var annars i Europa kan du delta i en sådan mängd aktiviteter året runt, bland de vackraste omgivningarna? Azorerna är väldigt naturens egen lekplats. Keen trädgårdsmästare, konstnärer och fotografer kommer att vara i deras element.

Semesterperioden på tre, sju, tio, elva och fjorton nätter är tillgänglig hos sådana operatörer som Sunvil i Storbritannien och det är möjligt att kombinera en vistelse på Azorerna med en semester på Madeira eller på portugisiska fastlandet.

Flexibilitet är alltid möjlig, med skräddarsydda resvägar över alla nio öarna som innehåller så lite eller så mycket du vill.

Azors unika skönhet och varje öns individuella karaktär ger dig möjlighet att utforska ett område med spektakulär natur. Eftersom öarna är geografiskt olika, skulle besökare för första gången göra det bra att tänka på en förbokad resväg av skärgården som kan omfatta sex öar (Sao Miguel, Flores, Faial, Pico, Sao Jorge, Terceira) med en utflykt på vardera.