Semester äter återhämtning

Semester äter återhämtning

Med helgdagarna i full gång har den lokala dietisten Jane Reagan några tips för hur man återhämtar Gå Ner I Vikt Snabbt sig från en kalkonkoma och upprätthåller en hälsosam kost mellan godis.

Reagan, dietist för University of Colorado s Wardenburg Health Center och Boulder s Essential Nutrition, säger detoxing efter stora semestern fest kan hjälpa dig att återhämta sig från större än normala måltider.

Vi fångade upp med Reagan för några tips om vad man ska äta mellan de stora semesterns måltiderna och hur man tar detox efteråt.

Vad är avgiftning och varför ska vi göra det?

Detox är en process som tar bort alltför stora toxiner från kroppen. Vi är alla utsatta för en mängd olika toxiner varje dag, som naturliga och kemiska produkter i våra livsmedel. Detox är särskilt användbart under semestern när vi tar i sig mer toxiner, äter större portioner och tränar mindre. Vi har alla en giftig tröskel så det är viktigt att detox och börja färskt varje gång i taget.

Vilka livsmedel är bäst för avgiftning efter tunga måltider som Thanksgiving middag?

Du behöver vitaminer och näringsämnen till detox så att du inte äter alls är inte sättet att göra det. Många människor tycker inte att äta är det bästa sättet att återhämta sig från en stor måltid men du borde verkligen fokusera på att äta mer antioxidanter. Vitaminerna A, C och E är verkligen bra för det. Ät mer morötter, tomater och druvor för att få de näringsämnen du behöver. Se till att du ökar mängden frukt och grönsaker i din kost. Inkorporera dem som huvudrätt och inte bara som sidor. Frukt och grönsaker har de vitaminer du behöver och är också låga kalorier.

Ska vi förändra våra matvanor under semestern för att kompensera för några extra behandlar?

Att äta mindre socker, inte klippa ut det helt och hållet bara minska det, är ett bra Gå Ner I Vikt Snabbt sätt att förbättra dina vanor den här tiden på året när du kommer att smyga lite extra sötsaker. Att göra detsamma med fetter är också till hjälp. t skära ut dem helt och hållet bara se hur mycket du äter. Att hålla dina livsmedel rena och organiska är ett bra sätt att njuta av utan att lägga till ännu mer toxiner i kroppen. Leta efter proteiner som organisk kyckling, fritt sortägg, nötter eller färskt fångad lax.

Är det okej att hänge sig under semestern eller borde vi göra vårt bästa för att hålla sig borta från godis alla tillsammans?

Jag går genom 80 20-regeln. Åttio procent av tiden äter bra. Massor av frukter och grönsaker och näringsämnen. Men de andra 20 procenten av tiden du borde njuta av maten. Mat är tänkt att avnjutas, speciellt runt semestern. En splurge varje gång i taget är inte att skada något, men du mår bättre om du äter bättre mest av tiden.

Font ResizeReturn to Top

Vi förbehåller oss rätten att ta bort eventuella kommentarer som bryter mot våra grundregler, är spammy, NSFW, ärekränkande, oförskämd, hänsynslös till samhället etc.

Vi förväntar oss att alla ska respektera andra kommenterare. Det är bra att ha meningsskiljaktigheter, men det finns ingen anledning att agera Går Man Ner I Vikt som en ryck.

Använd dina egna ord (kopiera och klistra inte från någon annanstans), var ärlig och låtsas inte vara någon (eller något) du är inte.

Vårt kommenterande avsnitt är självpolicy, så om du ser en kommentar som bryter mot våra grundregler, flagga den (musen längst till höger om kommentarens namn tills du ser flaggssymbolen och klicka på den), då ska vi granska Det.