Semester tågresa skapade en magisk upplevelse

Semester tågresa skapade Viktminskning Tabletter en magisk upplevelse

På en regnig lördag i december kvällen huddlade under en baldakin framträder en obekant visselpipa från mörkret som ett tågströmmande med julbelysning slutar för att plocka upp viktig last: grupper av unga barn upphetsad Gå Ner ett Kilo I Veckan och ivriga att gå ombord på ett magiskt tåg till en destination okänd, dra föräldrarna som förde dem där.

Det tågresa som våra barn upplevde Går Man Ner I Vikt fångade storybook upplevs av varm mjölk och kakor, julmelodier, snöfall i mitten och bästa av allt, ett ombordbesök av Ole St. Nick som lämnar barnen två saker: en trä tågflik och en fråga i deras sinne. Hur kan ju Santa Claus och hans älvor vara här på en natt så här för oss?

Mahalo till alla de involverade som förvandlade Maui sockerrörståg till en semesterresa av magi. Destinationen var inte viktig, men det var resan som cementerade ett minne som kommer att vara i våra barns hjärtan och sinne för alltid.

En vinkande jultomten på en blinkande magisk tågstation, som långsamt bleknar ur syn när de slänger sig i sin dröm ikväll med ett leende i ansiktet.