Semester säsong fas för Freo

Semester säsong fas för Freo

Det är säsongen för att komma ikapp med vänner och familj, men det menar inte Jon Griffin och hans lagkamrater kommer att ta en paus från sina förberedelser inför 2017-säsongen.

Den mångsidiga ruckman öppnade förväntningarna på alla Fremantle-spelare eftersom de tar en tvåveckorsavbrott från klubben under jul och nyår.

Griffin bär vissa Achillies ömhet i sin elfte AFL säsong, och 90-spelaren markerade vikten av att återhämta sig snabbt under träning från huvudgruppen.

borde Gå Ner ett Kilo I Veckan vara tillbaka i huvudgruppen strax efter jul, jag ammar bara det tillsammans för Gå Ner I Vikt Snabbt tillfället och det är inget allvarligt, sa Griffin.

bara värt att vara ute och göra så mycket före säsongen som jag kan vet hur bra det sätter mig upp för 2017.

just nu lägger jag all energi i att få min kropp rätt och hälsosam, och allt annat kommer bara att ta hand om sig själv.

Och med många Går Man Ner I Vikt nya ansikten som kommer in i klubben är Griffin ännu mer angelägen om att komma tillbaka.

varit fantastisk, det är bra att ha lite erfarenhet komma in i laget och vi har också många begåvade unga spelare, sade Griffin.