Semester är den semester du vill sluta snabbt

Semester är den semester du vill sluta snabbt

Han är på semester men som filmens tagline föreslår kan han inte hjälpa men visa upp sin våghals. På en 40 dagars ledning upptäcker han att Mumbai är under en terrorattack. Dess mästermind är en knappt hotande terrorist (Farhad) som sitter i Thar, Rajasthan driver ett nätverk av sovarceller. Det är upp till Virat som inte bryr sig om att informera sina seniorer om det nationella hotet, för att rädda staden från förstörelse. Han gör det genom att tortera människor i sitt sovrum och sedan eliminera dem utan oro i världen. Hans överflödiga sidekick är inspektör Mukund Deshmukh (Sumeet Raghavan), som gör polisstyrkan ser ut som amatörer framför armén.

En remake av den tamiliska action thriller Thuppakki (2012), Helmen är hjälmad av den Gå Ner I Vikt Snabbt Piller ursprungliga regissören AR Murugadoss, vars tidigare hindifilm också var en remake av sin egen film, Ghajini. En del av Holiday s problem är att vi lära aldrig vad som provar en man att starta en fullvärdig attack på staden och döda oskyldiga civila. Mycket av Holiday är katt- och musspelet mellan Virat och terroristen, med varje försök att outdo och out med den andra. Men försök så hårt som möjligt, ingen kommer över som intelligenta. Hur kan du till exempel se på gatorna i Mumbai om du klär dig på snygga drag och följer bombarna? Och vilken skurk är vänlig nog att låta hjälten få tid att romantisera sin flickvän i en öken och dansa på en klubb Det är inte konstigt att rivaliteten mellan Virat och terroristen saknar intensitet och en verklig känsla Viktminskning Tabletter av fara saknas. Medan Gå Ner I Vikt På En Vecka soldaten har en heligare än du attityd och en Mr Know It All-strategi, får terroristen lite att visa upp sin ondska. Med få linjer använder nykomlingen Farhad sina ögon för att förmedla hot, men det fungerar aldrig. I själva verket mer än nemesis, ger kraftspelet mellan Virat och hans befälhavare (Govinda) en mer intressant visning. Govinda s speciella utseende ger film behövs humor.

Pritam levererar ett av hans minst kreativa ljudspår med låtar så vardagliga att det fanns kollektiv groans när de spelade på skärmen. För att göra saker mer unexciting, alla är dåligt skötta med grinnande bakgrundsdansare och hemsk koreografi. Sonakshi Sinha som Saiba har en otrolig roll som en sportig college-flicka som avvisar Virat och vill ha honom som sin man. Hennes jobb inkluderar frowning vid sporadiska intervaller när Murugadoss vill ta en paus från åtgärden.

Livet är förlorat i Holiday men man får inte en verklig känsla av sorg och tragedi. Kumar antar en cool och avslappnad inställning till att vara en soldat som arbetar i bitar, särskilt när han skäller sin syster för att vara rädd för att sätta sitt liv i fara för En större orsak. Handlingssekvenserna är inte enthralling som hindrar den sista duellen när Virat fixar sin trasiga hand om 10 sekunder.

Murugadoss utövar mawkish-korten, som visar de fysiskt handikappade soldaternas kvarter. Virat involverar dem i hans uppdrag men vi vet aldrig riktigt vad deras deltagande eller bidrag är. Filmen siktar på att uppmärksamma soldatens mod att villigt lägga sitt liv på spel för nationen, men det är välbekant att utföra budskapet. Med en löptid på 2 timmar och 50 minuter är Holiday den typ av semester som du vill sluta snabbt.