semester öppet hus lördag

semester öppet hus lördag

Lördag för att samla in pengar till sin akutmedicinska fond.

Länsstyrelsen är begränsad till att spendera 250 dollar per djur för vård. Vem som helst som tagit ett husdjur till veterinären i det närmaste, kommer att veta att faller långt ifrån att täcka kostnaden för att behandla allvarligare sjukdomar eller skador.

se till att de finns tillgängliga efter behov, skyddsmedlem Patty West, nonprofit Friends for Life Animal Rescue administrerar Emergency Medical Fund. Skyddet ligger vid 980 Lycoming Ave. i McKinleyville.

Fonden har kommit till räddning av ett antal skadade djur som tagits till länet skydd, säger Friends of Life Animal Rescue president Denise Rogers. Behandling av brutna ben och hjärtmask och finansieringsoperationer är bara några av fondanvändningarna.

Rogers sa att ett exempel var en katt fördes till skydd med två brutna ben. Fonder används för X-strålar, medicinering, behandling av hematom och mer.

använda den fonden kontinuerligt, sa hon.

Många donerar för att Går Man Ner I Vikt hålla fonden frisk, och lördagens sammankomst är viktigt för det uppdraget också.

så givande när du såg ett djur gå Gå Ner I Vikt Snabbt in i ett hem som använde pengarna, sa Rogers. svär de vet att de fick en andra chans. Vem med andra skyddsmedlemmar, organiserar det årliga öppna huset, sa att rafflarnas föremål varierar från olika presentkorgar till presentkort, smycken och mycket mer. Ett kattträd, en hund kennel och en hund säng är alla upp för vinnaren. Den tysta auktionen godisar inkluderar konstverk, vacker cowgirl handväska och växter. Biljetter är tillgängliga för $ 1 vardera, sex för $ 5 eller 24 för $ 20.

Evenemanget inkluderar en chans att turnera i skyddet, besök hos hund- och kattens invånare och, om så flyttas, anta en ny familjemedlem. Frivilliga bagare kommer också att fylla på förfriskningstabellen med ett sortiment av godis. Går Man Ner I Vikt De som deltar kan köpa en $ 5 stjärna för att placera på skyddshuset. De flesta, västern sa, gör det till minne av ett husdjur som har dött.