En annan person skadad i helgen kraschar

En annan person skadad i helgen kraschar

Två personer dödades i en söndagsmorgonkrasch med kommersiella fordon i Jackson County. på State Highway 53 när en släpvagn och släpvagnskollare kolliderade på huvudet.

Enligt Tennessee Highway Patrol Sgt. Ashley Mercer, som undersöker, en Chevy van som drivs av Ashley W. Newberry i Lafayette var västerut när kraschen hände.

En traktorvagn som drivs av James L. Meadows, Gainesboro, var österut. Vanen korsade in i den östgående körfältet och slog traktorens släphuvud på, rapporterade Mercer.

Båda förarna dödades i kraschen.

På lördagskväll dödades en Tompkinsville, Ky., Man och en häst i ett vrak med en traktortrailer i Clay County.

Joseph T. blev sannolikt spökad av en passande semi.

‘En häst och ryttare reste söderut på höger körfält på motorvägen’, sa Trooper Ruben Basaldua.

Föraren av traktorvagnen, som inte skadades i olyckan, drog mot centrum av motorvägen för att åka runt hästen och ryttaren. När det gjorde höjde hästen in i det passande fordonet.

Traktor Trailor kom till vila på vänstra sidan av vägen, där hästen också låg. Ryttaren var i mitten av vägen.

Både hästen och ryttaren hittades död på platsen, enligt trooperens rapport.

Detaljer är fortfarande sketchy vid en olycka sen fredag ​​eftermiddag på South Grundy Quarles Highway framför Gainesboro Dairy Queen restaurang.

Vittnen sa att en bil var vänster från motorvägen och till restaurangen när en hämtningsbil bakom den misslyckades med att sluta. Den bakom slutade bilen och knackade den mot inkommande trafik, där bilen sedan kolliderade med en annan pickup.

Alla körfält i South Grundy Quarles Highway stängdes medan akutpersonal svarade på scenen. En helikopter ambulans landade på motorvägen för att transportera bilens förare till ett regionalt sjukhus för behandling av hans skador.