En annan otrevlig ledtråd om Jack död

En annan otrevlig ledtråd om Jack död

Hoo pojkar, killar. Har du också blivit suger in av den bedrägligt lättare tonen i denna episod ‘This Is Us’? Jag känner din smärta.

Först en kort sammanfattning av vad som kom fram: Alla kastade ut en skurk av tunga känslomässiga saker under Kevins familjeterapi-session i rehab. Anklagelser nivånades och avvisades och slutligen accepterades. En orolig fred uppnåddes. Ostfries och öl.

Det är som om en liten bit av William har överlevt. Liten furig, ful som synd, för att vara säker, nu vandrade på gatorna och killar, om en katt kan sticka, är den där katten.

Men först, låt oss kolla in med Pearsons.

Kevin lämnar rehab, med Barbara varnar honom för att återvända till Hollywoods första sak. Kevin instämmer, så han går för att stanna hos sin mamma och Miguel, som han refererar till som ‘ett litet problem’ och se där, Kev? Jag vill gärna slå dig.

Välkommen tillbaka till ‘This Is Us,’ vänner! Vi har ett ton att dyka in, så låt oss korta ompröva var vi slutade: Kate hade ett missfall, Randall och Beth förlorade Deja, och Kevin blev arresterad för DUI med Tess i baksätet.

Jag tror det summerar det, ja?

Om du inte har sett den senaste ‘This Is Us’.

(Annie Sisk)

I mataffären verkar Kevin som en ryck mot Miguel. Men Miguel glömmer inte för en gång bara och bär den. Han säger att han är där för att skydda sin fru från några emotionella bomber, hennes äldsta son bestämmer sig för att leva på henne. Kevin protesterar på att hans mamma inte behöver något skydd från honom, han är hennes son!

‘Jag är hennes man’, påpekar Miguel.

‘Min pappa var hennes man’, Kevin snubblar tillbaka.

Miguel ler tätt och går iväg, eftersom jag motstår klämmer uppmanar nr 3 och 4. En två fer. Kevin, du är på min sista nerv, son.

Senare frågar Kevin Miguel och frågar slutligen frågan jag antar att han svalnat i flera år nu: Var Miguel kär i Rebecca när Jack levde? Nej, herrn, Miguel säger. Det var en icke-starter. Det hade varit omöjligt. Men du tror bäst att han är här nu.

Under tiden går Randall till Williams gamla byggnad för att samla en låda av faderns tillhörigheter från en man som heter Lloyd. Han tog hand om Clooney, men katten tog av för några veckor sedan, säger Lloyd.

Randall tittar igenom föremålen i lådan, speciellt en kompositör fylld med dikter, inklusive en där vi hörs i Williams röst. Det är tillägnad en granne ‘Lady’. Det finns också skisser på delar av kvinnans ansikte ögon, en hakans och en kinds kurva, fulla läppar

Randall är nio typer av intresserade! Men när han dyker upp på Beths kontor för att berätta om det här nya mysteriet, klargör hon att hon inte är intresserad av att spela detektiv. Hon erkänner att hon är djupt missnöjd med sitt eget arbete, känner sig oförmöget och ineffektivt, kan inte göra någon form av meningsfull förändring i människors liv, men kanske om Randall är anställd igen, kommer det att hjälpa dem att komma tillbaka på rätt spår.

Så Randall går till intervjun men han har tydligt inte jazzed om denna cellulosa någonting någonting ‘allt, jag vet inte ens. Jag skyller inte på honom.

Han är så uttråkad att han undrar sig i mitten av intervjun för att ringa från Lloyd. Lloyd, som är ALL om skvaller, berättar Randall att hans pappa brukade vara in och ut ur supers lägenhet alls timmarna. Kanske är hon Lady?

Randall går för att se superen, som får den bästa raden av avsnittet: ‘När [William] flyttade, mannen, kände byggnaden det, vet du? Det var ganska som att vi förlorade ett hjärta, och det fanns ingen plats för blodet att gå. ‘ Oof. Ja, vi vet.

Hon säger att hon och William faktiskt stötte huvudet hela tiden, med William haranger henne för att fixa alla de många sakerna som är felaktiga i byggnaden, och hon påminde honom att hon inte hade pengar för reparationer.

Hon tar honom till Williams gamla lägenhet och uppmanar honom att ta en titt. Vi hör William om att recitera ‘Lady’ -diktet, medan Randall tittar ut genom fönstret för att se en väggmålning av damen i fråga.

Den berömda Lady Day, Billie Holiday. Mysteriet löst.

Slutligen, låt oss checka in med Kate, som är i hennes viktminskning stödgrupp, bekänna hennes synder och erkänna hennes rädsla för att köpa en klänning. Det kommer vara en hinder, säger hon.

Thin Madison överraskar oss alla genom att erbjuda att ta Kate dress shopping. Hon svär att de ska dricka champagne och låt personalen behandla Kate som en prinsessa. Hon vann inte ens att försöka på något. ‘Låt mig hjälpa dig att rensa denna hinder’, säger hon, och du vet inte vilken typ av trolldom det här är, men precis som det är Madison min favoritkaraktär för episoden.

I en fruktansvärt chic butik upptäcker vi att Madison inte ljög! Säljkvinnan är lika låg och nyckfull som annonserad, skvallrar om Hanga, designern. Hon plunkar champagneflöjter i damerna ‘(Madison behöver något att tvätta alla dessa makaroner med!) Och säger’ följ mig ‘. Och hand till Gud, jag har ingen önskan att gifta mig igen men för en varm sekund, jag vill vara förlovad bara så jag kan besöka Hanga s butik.