En annan mörk dag för United under Jose

En annan mörk dag för United under Jose

Och så går det, så många människor fruktade. Våra ungdomsspelare inser att det finns liten eller ingen realistisk chans att få betydande speltid under Jose och lämna trots att de är klart tillräckligt bra.

Är det bara hans rykte, eller är det mer vad hans verkliga beteende runt klubben visar dem?

Vi vet alla att Jose är en checkbook manager. Om du ger honom pengarna kommer han att köpa spelare som kommer att vinna dig saker, även om fotbollen inte är bra. Men det borde aldrig vara tillräckligt för United. Oavsett om man talar om United-sättet är sant eller inte, har vi varit världsberömda för att ta fram ungdomsgrupper och bygga framgång på dem. Våra två bästa chefer gjorde det här.

Just nu görs vi för att svälja ner vår stolthet, fira att vinna Europa eftersom vi täcker vår löjligt stackars ligasäsong. Och nu ser vi några utmärkta hemmafruksfulla talanger lämnar eftersom chefen vann att föra dem ordentligt och föredrar att köpa i dyra spelare från utlandet.

Ingen föreslår att Harrop eller Wilson kommer att bli världsslagare. Inte heller Pereira, TFM, CBJ och de många andra. Men vi borde ge dem en allvarlig chans, för annars är det vad ungdomsprogrammet pekar på? Sir Alex skulle ha. Sannolikt vinner han ligor med dem. Han var den självgjorda mannen vs Jose med titeln brat sittande i en förtroendefond. Det finns andra chefer som faktiskt kan coacha och utveckla spelare.

Det är en grå dag och stänker ytterligare 300 meter på spelarna, fyller mest med allt som lika mycket nöje som att se en pojke bryta igenom och göra det. Det en ihålig kortvarig hög som offrar klubbens själ.

Det sommar, jag slarvigare än vanligt, jag föll efter en lång vecka i ett nytt jobb, jag misslyckades med alla slags vägprov, och jag bär dåliga skor men knullar den. Jag upptäckte det öppna målet som är semesterns brevlåda och jag bestämde mig för att ha en spricka från hela 50 meter med hopp om att man oundvikligen skulle ge folk de nyheter som jag har bestämt mig för att helt besatt eller svårt om du vill, på Watford och deras potentiella exploaterar i Fotboll: Säsong 25. (Den där Marco föreslår att Brian)

Det finns många många uppenbara skäl. Orsak numero uno är förstås Marco Silva. Den mannen reignited något i mig som ord bara kan beskriva. Men jag försöker. Egentligen vann jag bara Tänk Samuel L Jackson att säga orden och och se ut som Sean Penn i hans prime Sedan får du bilden. En gåva till spelet och han hanterar på en seriös titellävlare i en stor liga inom 3 år.

Nästa upp. Kommer Hughes. Det där barnet var den nya Gerrard inte att många månar och smartare folk än de flesta tippade honom för att göra genombrottet långt före Dele Alli, men han stannade i Derby, väntade sin tur och inte gått ner i Liverpool / Chelsea-rutt för att spela under en chef / drömbåt som borde få ut det mesta av en silkeslen liten schemer som Will.

Orsak 3: e; Det Watford, de finking mentala.

Långtidsläsare, första gången bokstäver här. När det gäller den entusiastiska mottagningen av rykten runt om världens mest eftertraktade wonderkid, måste jag undra om det äkta intresset inte bara är ett knep av Liverpool för att avböja uppmärksamhet från VVD-katastrofen. Medan Salah har undertecknats, som borde ge armpit fizzing spänning till de flesta fans, han inte riktigt markera tillräckligt för att glansa över VVD debacle. Det är sålunda så att många fans är förskräckligt föraktiga om den faktiska fotbollen och är ganska mer investerade i fidget spinners, rubriker och den ideologiska överlägsenheten hos en klubb som identifieras med den mycket dragande kraften som saknas i den slarviga och fysiska övergivningen av den moderna sportentusiasten.

Liverpool aren ser allvarligt ut som utmanare för Mbappe-signaturen, men tycks vara i loppet tack vare några ord i höger öra tillåter Liverpool både att placera fans och skapa en illusion av prestigefylld allure för andra signeringar. Det är lite som en fella tittar på en fin cykel eftersom hans granne med ett bättre jobb tittar på den fina cykeln och han vill inte ses som en mindre man vid byns cykelklubb, så ser han på det i fönstret och även formellt frågar sig om priset men slutar köpa en BMX från en tonårsstoner i en hoodie och tropisk shorts.

Owen frågar om konstiga överföringar och som det händer fick jag en för honom som alltid lämnade mig undrar WTF?

Under sommaren 2000 var jag oerhört upphetsad över våra framtidsutsikter under den kommande säsongen efter att det bekräftades att den enda gången som världens spelare, George Weah (målare av bland annat det som undrar mål) hade skrivit under mitt team, Manchester City. Du måste komma ihåg att det var tillbaka när vi var ordentligt skit (vi hade varit i division 2 för närvarande liga 1 så nyligen som 98 99 säsongen) så att skriva under en tidigare världspoker av året var en ganska kup för oss och gjorde verkligen vår attackera linjen upp den lite sexigare!

Men, och det finns alltid en men med City, det fungerade bara för honom där. Så mycket så till den punkt som jag kommer ihåg honom hålls ut ur det 1: a laget av ingen annan än ex-Arsenal legenden, Paul Dickov! Två och en halv månader senare byxlar han en halv miljon med gyllene handskakningar och bastar i solnedgången som aldrig ses på dessa stränder och spelar fotboll igen.

Jag har aldrig utarbetat det som fick mig att skrapa mitt huvud mer faktum vi lyckades skriva under honom för att börja med eller att han på något sätt bedömdes av vår då chef, Joe Royle, för att vara shtter än Paul Fcking Dickov!

svar på Owen Davidson mail Jag kan tänka på några som har förvirrad.

Esteban Cambiasso i Leicester vad var det då? Han spelade mycket bra, hade en integrerad del i deras överlevnad och försvann precis.

Hierro på Bolton Det var några i Bolton men plockade Hierro för hans brist på livslängd.

Dugarry i Birmingham fick inte den där

Mauro Zarate i Birmingham Genuine Football Manager legend och något levt upp till förväntan i en misslyckad doggight förföljelse.

Henrik Larrson på Man Utd Hade inte så länge som den borde ha och borde ha hänt år tidigare.

Roque Santa Cruz på Blackburn Vet inte hur en sådan stor, om än skada benägen, anfallare gick från Bayern München till Blackburn vid 25 års ålder. Rovers fick honom för sina bästa år.

Diego Tristan på West Ham Den plågande av United försvar i början av 2000-talet bredvid Valeron.

Det finns många fler men jag kan inte tänka på dem från toppen av mitt huvud. Jag behöver ett liv.

Oisin (massiv fan av alla dessa signeringar vid tiden) Dublin

länge sedan jag kände något behov av att skriva in f365, men frågan om ‘Bizarre överföringar’ i fredag ​​eftermiddags brevlåda skickade skakningar ner i min ryggrad. Mikael Silvestre till Arsenal. Vad tyckte Arsene om? AW har gjort några udda val, med rekrytering av spelare, genom åren men det var en riktig låg. Vid en tid då Utd / Arsenal-rivaliteten bara var precis förbi sin topp var det galenskap.

Att Man U fans var mycket lyckligare om det än Gooners säger nästan allt du behöver veta. 43 appar, i alla tävlingar och 3 mål, och jag trodde att jag skulle kunna torka varje minut från mitt minne. Hemskt, bara hemskt. Det är lätt, den mest bisarra och nedslående signeringen som Arsene någonsin har gjort, och jag kommer ihåg att se Igor Stepanovs spel. Tanken på Silvestre i en arsenalskjorta (den såg inte precis på honom) gör mig fortfarande gråta.

om bisarra överföringar stannar man i mitt sinne. När Vicente Rodriguez ropade upp på Brighton i Championship efter att ha släppts från Valencia.