EMS Radio Scanners för So

EMS Radio Scanners för So

Varje matning har nu en HTML5-baserad spelare som ska fungera på de flesta moderna enheter, inklusive mobilen. För de icke-tekniska personerna var de flesta spelare tidigare Adobe Flash-baserade. Flash går bort av många anledningar och det stöds inte på många mobila enheter. HTML5-ljud / video ska vara den moderna lösningen Vi har testat HTML5-spelaren på en iPad och Samsung Android-tablett. Eftersom sidan har en responsiv design, har du inte haft problem med att visa det på vilken enhet som helst, även telefoner. Vi lämnade de gamla Flash-baserade spelarna från Broadcastify (tidigare RadioReference) eftersom de visar serverns status och antal lyssnare. Det finns även länkar till config-filer för varje ström så att du kan spela upp den på din iTunes, Windows Media Player eller Real Player, om du föredrar det som innebär att användningen av ljudspelarna ovan används.