Emre kan en kontrakt rebel

Emre kan en kontrakt rebel

Om dessa siffror är rätt, är jag också uppror. Hur kan man när som helst få på 35k i veckan?

Allvarligt är han dock en fullständig tysk internationell och en vanlig första teamer i en sida som har förtvivlan om att utmana titeln och borde vara mer än så. Jag tvivlar på att vi skulle kunna ersätta en ung full tysk internationell med dessa löner.

Ändå verkar det fel att säga 35k i veckan är förolämpande. Jag kommer ihåg att John Barnes var ansedd som den första spelaren i England som fick 10k i veckan, och det var uppror om det. Lägger det i perspektiv när du tror att det bara är en halv miljon om året, och spelare får nu en vecka. Den John Barnes lön var bara för 25 år sedan!

Var det en regel att Liverpool skulle sluta betala akademiska spelare mer än 40k. Så då kan vi dra nytta av att vi har några spelare på mer än 40k? Om så skulle jag dag Can är något bättre än de flesta om akademikerns spelare vi tror jag borde betala, om han skulle lämna, skulle han troligen få det han vill komma överens om att han behöver visa mer men han har en högt rankad utsikter. Han går bara in i laget om någon saknas, så varför skulle vi ge honom mer på jorden?

Mitt problem med hela situationen är hur Liverpool har lämnat det så sent för att sortera ut eller skicka ut. Han har 12 månader kvar vid tiden när nästa fönster öppnas, så hans värdering kommer att ta en träff.

När det gäller att prata om vilka andra spelare som är på, så är Lallana och Coutinho nu på allvarliga pengar men för några månader sedan fick Coutinho 70k / vecka.

Bara igår läste jag någonstans att vi tydligen betalar fler löner än Man City, jag fann det här verkligen svårt att tro, men om det även är fjärran nära att vara sant, är det något som är allvarligt fel. Även om det inte alls är sant, kan det bara gå att skada vår överföringsbudget i de kommande windows genom att kasta pengar på den som Can. Pengarna måste komma ifrån någonstans och räkna med oss ​​när det gäller FFP.

Ärligt talat, jag har massivt besviken på Can denna säsong och om han inte är nöjd med 35k / vecka tills han faktiskt tjänar det så är det dags att lämna. Sälj honom.

Hightown / bingo med omnämnandet av Barnes på 10k per vecka, vi måste hålla det i perspektiv av det relativa värdet av pengar. 10k var värt mycket mer för 20 år sedan än vad det är värt nu. Kanske det en modern motsvarighet på 50k per vecka (eller hur mycket).

35k per vecka verkar vara låg i jämförelse med andra spelare. Men bara för att någon annan har tjänat en betydande lönehöjning, borde inte betyda att varje annan spelare får en och jag tror klubben måste vara stark på sin värdering av Emre Can till laget / laget som helhet. 40 matcher spelade, 10 mål görs, hemmalopp vinner, Champions League liga kvalifikation skulle vara ett rättvist erbjudande. Om han vill ha en stor lönehöjning, måste han leverera på tonhöjden! Jag tycker ganska bra om Can (trots att han är lite skit den här säsongen) och han är ung och värd att hålla sig om vi kan komma överens om en rimlig affär för båda parter, men det är uppenbart hur mycket bättre vi spelar med hendo i DM-positionen och Can isn verkligen en attackande mittfältare som lallana eller vinaldum. Klubben borde inte vara starkt beväpnad av spelare och som jag tror sagt, kommer någon svaghet som klubben visar i denna situation att påverka vår sommarbudget för överföringar / löner och ger också ett prejudikat för andra spelare att kasta sig i vikt.

Jag förstår inte att folk säger att han är skräp utan att se den större bilden. Kan leka för Tyskland förra sommaren när alla var på sin semester, spelade han mot Frankrike i semifinalen. Jag tror att Klopp gav honom en längre paus och då tror jag att han blev skadad. Jag kommer ihåg att han gjorde bra mål Agsinst Palace och Watford. Jag tror att vi kritiserar kan för fel saker. Vi är upprörd med burken för att han inte har varit den inflytelserika spelväxlaren vi trodde att han kunde vara. Men inte alla spelare har så hög standard. Jag säger att om vi kan betala Lucas galen pengar för att göra vad han gör, varför ska vi betala en lovande tysk internationell åtminstone samma.