Ely firar självständighetsdagen

Ely firar självständighetsdagen

ith flottor, vintagebilar och lastbilar, hästlag, politiker och barn, medan hundratals devotees kantade motorvägen, jublade sina vänner, familj och grannar längs vägen.

Paraden började med en White Pine County Sheriffs motorcykelåkare som kryssade fram och tillbaka över den breda boulevarden, följt av brandbilar och andra nödfordon. Förpackningar av barn bildade på sidan av vägen, förvrängning för att fylla sina fickor med godis och andra behandlar som kastades från den passande processionen.

Paraden presenterade flottor från White Pine High School klasserna 1971 och 1976, Ghost Riders, Relay for Life, White Pine Care Center och Ely City Council, för att nämna några. Den amerikanska legionen marscherade från början till slut, med de amerikanska flaggorna, POW MIA-flaggan och den amerikanska legionflaggan.

Det fanns gott om hästgrupper, inklusive Pony Express-ryttarna, som fyllde gatan med sina starka tal. En del av motorcyklisterna gick också med på firandet.

En grupp ungdomliga musiker red genom att spela patriotiska favoriter; Smoky the Bear gjorde ett utseende och ett team BMX cyklister fyllde gatan.

Temat för 2016-paradan var ‘hur amerikanerna formade nationen genom val’ och andan av självständighet var utbredd under hela den långa marschen.