Elton John Farväl Gul Brick Road Tour Datum

Elton John Farväl Gul Brick Road Tour Datum

Kontakta oss, Uppdatering: En andra Elton John konsert kommer att hållas på BB Center 16 mars 2019, visa producenter AEG Presents meddelade.

Musiklegenden Elton John tillkännagav i går på en överraskande presskonferens att han kommer att gå i pension från turné efter en treårig ‘Farvel Yellow Brick Road’ turné runt om i världen. John, vars karriär sträcker sig över ett halvt sekel och över 30 album, kommer att ta en sista segerlapp i södra Florida med ett par shower på BB Center och American Airlines Arena över Thanksgiving weekend. Han spelar också två Florida-tävlingar i Orlando och Tampa, veckan efter semestern och slutar turnén i Jacksonville i mars 2019.

Relaterade StoriesDoes South Florida Behöver eller ens vill ha Miami Beach Pop Festival? Är en Anti Trump Inauguration Day Konsert Kommer till Miami? Elton John s All Hits Tour fick en stående ovation efter varje sång i Miami

Även om John blev sjukhus i fjol efter att ha fallit allvarligt sjuk med en bakteriell infektion på turné, insisterar han på att hans förestående pension inte har något att göra med hans hälsa. ‘Om du gör 300 visar, har du ingen sjukdom. Du är i god hälsa’, sa han till presskonferensens moderator Anderson Cooper. ‘Lyssna, förra året plockade jag upp en infektion i Amerika och jag var väldigt sjuk i sju veckor och det knackade mig sidled, men jag gjorde fortfarande 96 i fjol.’ David och jag satte mig i skolplan och tänkte, Jag vill inte missa för mycket av det här. När jag slutar kommer de att vara 10 och 8, och det är en mycket viktig tid i deras liv. Jag vill inte sakna dem och jag vill inte att de ska sakna mig. Petty hade planerat att sakta ner efter turnén att spendera mer tid med sin familj.

Den ursprungliga Rocketman hänger inte helt upp sina glittrade kostymer. John säger att han planerar att fortsätta göra album och skriva musikaler under pensionen, och han utesluter inte helt korta showrutter eller bostäder i framtiden. Men när det gäller omfattande turer, så är det verkligen det. ‘Jag är inte Cher’, sa han och citerade det mest kända exemplet på en konstnär som slog väg på sin avskedsresa några gånger.