Elton John att ta med ‘Farvel Yellow Brick Road’ turné till BOK Center

Elton John att ta med ‘Farvel Yellow Brick Road’ turné till BOK Center

‘Utföra levande bränslen mig, och jag är extremt och ödmjuk för att fortsätta att spela till publiken över hela världen’, säger John. ‘Jag planerar att föra den passion och kreativitet som har underhållit mina fans i årtionden till min sista turné. Efter avslutad turné ser jag väldigt mycket fram emot att avsluta det här kapitlet i mitt liv genom att säga farväl på livet på vägen. Jag måste ägna mer tid till att höja mina barn. ‘

Konserten, som släpptes för 9 februari 2019, är den sjunde showen som tillkännages för BOK Center s s 10 till 10-konsertserier år 2018, enligt ett pressmeddelande från BOK. Serien är en planerad fest som kommer att innehålla 10 blockbuster artister som minns arenas 10-årsjubileum.

En vinnare med flera Grammy-priser, John kommer göra sitt tredje utseende på BOK Center men gör en solo show där för första gången. Han lagde med Tulsa musik ikon Leon Russell för en 2010 på BOK Center och samarbetade med Billy Joel för en 2009-show. Innan dess var hans senaste Tulsa utseende en 2000 konsert på Convention Center. Fredag ​​feb 2

Tävlingen ‘Farväl Yellow Brick Road’ startar i USA den 8 september och kommer att bestå av mer än 300 utställningar på fem kontinenter, som slår mot Nordamerika, Europa, Asien, Sydamerika och Australien innan de når sin slutsats år 2021.

Turen slutar ett halvt sekel på vägen för en av popkulturens mest uppträdande artister. Utgåvan sa att Johns nya scenproduktion kommer att ta sina fans på en musikalisk och mycket visuell resa som spänner över en 50 års karriär av hits som nej man har någonsin sett tidigare.

Jag har biljetter idag. Browsade alla prispunkter och sittplatsdiagrammet. Inte galen rush att försöka ‘komma in’. Jag har inte ett American Express-kort, men jag har VIP-biljetter. Det finns VIP-biljetter till de första 10 raderna, en bild av dig som står vid pianot på scenen, fri parkering, champagne, specialerbjudanden och mer för $ 1,175.00. ner och du hittar VIP-paketet för att sitta i näsblocket A eller B, hitta din egen parkering, kom i huvuddörren istället för en speciell dörr, ta emot några gratis gåvor i posten och biljett till under $ 150.00. , du behöver inte vara Tulsa s rika och berömda för att få en VIP-biljett idag eller fredag. Om du vill gå till denna show och inte ha ett American Express-kort, aldrig rädda, kan du komma in i byggnaden som en VIP.