Elmton restaurang

Elmton restaurang

Gömd utanför den slagna vägen i staden Struthers, sitter en familjerestaurang som har blivit en lokal legend.

John A. Walters öppnade Elmton Restaurant, som ligger på 5th Street mellan Elm och Sexton streets, 1945. Restaurangen har delats ner genom generationerna och drivs nu av John sonson, Jack Walters. Samma plats, samma familj, sa Walters. tredje generationen. Mamma gör fortfarande affärer med mig. Elmton Restaurant är känd för sin Pizza och Broasted Chicken, det finns några smörgåsar och pastarätter som du måste försöka. Om The Elmton är relativt ny för dig, prova Gyro. Tjocka köttstycken, tillsammans med sallad, tomat, lök och tzatziki, är snyggt inuti en pita och serveras med fräscha pommes frites. Denna grekiska klassiker är tung på smak och ljus på din plånbok.

En välsmakande entree som erbjuds av The Elmton är ost Ravioli Dinner. En generös del av ravioli smutsas i Elmtons hemlagade söta marinara sås och toppad med två köttbullar. Skålen serveras med sallad, bröd och smör. Pastan har en smak så äkta, du glömde din mormor förberedde den. fick god mat och mycket av det är komfortmat, sa Walters.

Elmton Pizza är en lång tid Valley legend. Degen startas varje morgon klockan 4:30 a. m. När degen är färdig, smälter Elmton koka upp med hemlagad sås, gröna paprika och en blandning av schweiziska och provolonostar. Ytterligare påfyllningar är tillgängliga på begäran. Den bakas sedan till perfektion i 35 minuter. Slutprodukten är en ostladdad, skarp, smakfull dröm som är sannolikt för pizzaälskare. En bit av The Elmton Pizza kommer att göra dig till en lojal kund. använd inte fryst deg vi håller det inte på ett transportband, sa Walters. På en långsam dag säljer The Elmton cirka 300 pizzor, sa han, och på en upptagen natt kan kunderna vänta upp till en timme för sin paj. Elmton är i genomsnitt cirka 70 000 pizzor per år, sa han.

Det enda objektet som är känt som Elmton Pizza är dess Broasted Chicken. Brostad kyckling kokas i en broster vid 350 grader i nio minuter. Det kokas inifrån, så det trycker olja ut ur produkten istället för att dra in det, sa han. Den Broasted Chicken är fylld med smak, inte fet. Dess krispiga utsida komplimangeras perfekt av dess saftiga insida. Inte bara är denna kyckling lika bra som dess stekt motsvarighet, den är låg i kolesterol och oljeinnehåll. Elmton Broasted Chicken är den festmat som du vann känner dig skyldig att äta.

Du kan bli en vanlig kund efter att ha ätit det en gång, men det tar lite tid att komma in i Mugklubben. Varje kund som vill delta i Mug Club betalar $ 10 per år, och det är din rån varje gång du åker dit. Walters sa det en väntelista, så du måste vänta på din tur. Muggklubben började för 25 år sedan, sa han. Pengar som genererades från klubben brukade ges till välgörenhet, sa han. Elmton använder nu fonderna för sina årliga stipendier, som ges till två seniorer från High School i High School. kommer från kunderna som kommer in och förnya sina muggar, sade Walters. kan ta kredit för det, vi skriver bara checken. som du är och stanna så. Elmton är Struthers nr 1 plats för komfortmat i bekväma omgivningar.