Elmira Holiday Parade firar 60 år

Elmira Holiday Parade firar 60 år

Vifta till tusentals åskådare, Santa sätter upp baksidan av Downtown Elmira Holiday Parade 2015 (Foto: Kelly Gampel / Staff Photo). Köp fotoParaden, som har varit en häftklammer i Elmiras traditioner sedan 1956, kommer att ha en extra gnista i år med införandet av en diamant-tema 60-årsjubileum retro float.Thousands av åskådare förväntas sticka i gatorna som flottor, samhällsorganisationer och mer än 250 välkända karaktärer sträcker sig över gatorna. Paraden med jultomten uppe på hissleigh. ‘Vi är så upphetsad att fira 60-årsjubileet i Downtown Elmira Holiday Parade, säger parlamentsdirektör Deb Sullivan. den 25 november i korsningen av West Water Street och Clemens Center Parkway. Ruttbanan slingrar stadscentrumet College, Clinton, Park Place / Main och Gray gator innan du slutar på Clemens Center Parkway. Vägar som skär paraden rutt kommer att vara stängda ett block öst och väst. Antalet deltagande markerade i tusen s.KELLY GAMPEL / Staff Video ‘Det här är Debs 30: e året som körs och utan henne skulle denna parade inte vara vad den är,’ noterade Allen. ‘Hon leder inte bara utskottet, men arbetar dygnet runt för att göra denna händelse möjlig. Hennes engagemang kommer återigen att göra 60-talet ännu bättre än någonsin.’