eller mer på semesterns presentkort

eller mer på semesterns presentkort

Den mest eftersökta gåvan av semestern kanske inte är en TV, leksak eller teknisk apparat.

Det kan vara ett presentkort.

Konsumenterna spenderade mer än 9 miljarder dollar på presentkort under 2016-säsongen, enligt marknadsundersökningsföretaget Packaged Facts. Och när vi frågade våra Facebook-fans vad som var högst upp på sin semester önskan och shoppinglistor i år var ett presentkort ett populärt svar.

Marlene Mancinelli från Buffalo, NY

Sandy Taylor skrev också på Facebook att hon ‘letar efter ett presentkort under semestern.

‘Film biljetter och ett Taco Bell presentkort för mina söner,’ skrev hon.

Dessa presentkort säljs till nominellt värde.

Ian Hill är en tidigare journalist och chef för TEGNA, företaget som äger denna station.

TEGNA e-handelslag har curated på denna sida några av de gåvor som vårt Facebook-community sa att de ville ha denna högsäsong. Varken TEGNA-journalister eller annonsörer var inblandade i valet av de produkter som finns här eller skapandet av något innehåll på den här sidan. Vi kan få en andel av intäkterna från den webbplats som säljer produkten om du köper en av dessa produkter med länken på den här sidan.