Elks semester middag planerad till juldagen

Elks semester middag planerad till juldagen

Den årliga traditionen för en gratis semestermåltid i Ashland kommer att utvecklas på juldagen på Elks Lodge på Carter Avenue.

Middagen kommer att serveras med dubbla mål: att hjälpa de som behöver, samtidigt som de erbjuder något gemenskap på semestern för dem som kanske befinner sig ensamma. Julmiddagar är tillgängliga för leverans till dem som är hemma eller som inte kan göra det till theBPO Elks Lodge 350, 900 Carter Ave.

‘Det finns människor som är ute av jobbet i Ashland och omgivande områden’, säger arrangören Mark Ison. Om vi ​​kan hjälpa dessa människor ut på en dag på året, så är det vad det handlar om, och det är det som älkarna handlar om. ‘

Ison sa när det gäller att ringa i beställningar är det väldigt praktiskt att, när beställningen är placerad och adress anges, att den som ringer anger vilken del av staden de befinner sig i. Detta kommer att hjälpa arrangörerna att kartlägga leveranser så snart som möjligt.

‘Vi har skinka, potatismos, gröna bönor och majs, middagsrullar och sås och efterrätt’, sa Ison.

President Donald J. Trump tecknade lagar på import av stål och aluminium från flera länder. Tullen för stål är 25 procent och 10 procent för aluminium. Trump tror att flytten kommer att hjälpa inhemska stål- och aluminiumproducenter.

Kritiker av flytten, inklusive republikanska ledare som Paul Ryan, är rädda för ett handelskrig kan vara hotande. Europeiska unionen har redan hotat nya taxor på amerikansk export om Trumps förslag blir verklighet. Trump säger att handelskrig är ‘bra och lätt att vinna’.

Artiklar Fina farväl: Sörjare säger farväl till en amerikansk hjälte i GreenupBoys Sweet Sixteen: Sparks Boyd s stapleHepatitis Ett fall rapporterat vid fängelse i Boyd County, 12: e Hep Ett fall i Boyd i år. Omfattad överdos rapporterades. Waffle House-anställd i Boyd diagnostiserad med Hepatit strax efter skyldig anmärkning till meth chargesRecent arresteringar av Boyd County Sheriff ‘s DepartmentNo svar på superintendent suspensionBlazer grad memorializes sen lärare med program för att hjälpa andra’ Bax ‘arv kommer att leva på West Carter