Elizabeth och Cameron

Elizabeth och Cameron

Stilig Cameron Fraser köpte Berrow Estate i Ambridge 1990, omedelbart att bli den största markägaren i området. Först uppträdde denna trovärdiga skott charmig, men han visade snart sin arrogans och otålighet med dem som var tvungna att arbeta för honom.

Elizabeth Archer (senare Pargetter) blev slagen och lät inte det faktum att Cameron hade slagit upp ett förhållande med Caroline Bone (senare Sterling), hindra henne från att flirta avskyvärt med honom. Som journalist på Borchester Echo fann hon ursäkt att intervjua honom. I september 1991 gick de på datum och sov snart tillsammans, även om Cameron aldrig visat sig särskilt omtänksam mot sin nya flickvän. ​​Shula oroade sig för att han bara lekte med sin syster.

I november var Clingy Elizabeth sulky när Cameron meddelade att han inte tog henne på affärsresa till Madrid. Hon var ännu mer upprörd när hon ringde sitt hotellrum och det besvarades av någon som heter Ingrid.

Vid sin återkomst försäkrade han henne om att Ingrid var en bankir som råkade vara i hans rumsrum för ett möte och presenterade Elizabeth med en spansk läderväska för att bevisa att han tänkte på henne. Men han kunde inte ta sig till att säga ‘Jag älskar dig’ som han bara sagt någonsin till en kvinna i sitt liv

Elizabeth tillbringade den Hogmanay på hans gård i Skottland, även om hon blev förvånad över att egendomen var mycket mindre än han hade gett Ambridge folk att tro.

Efter en jaktboll började Cameron höja sitt spel när han insåg att han hade en rival för Elisabeths kärlek i Nigel. Han tog henne till Beachy Head, en favorit haunt av hans på semester från gymnasiet, hävdade han. hans försiktighet i kärlek på en kvinna som hade kallt förkastat sitt förslag om äktenskap. Elizabeth var helt införd.

I mars 1992 var Elizabeth sjuk. Debbie insåg snart orsaken. Hon tog henne till ett avlägset apotek, och graviditetstestet kom positivt upp. Hon kunde inte hålla hemligheten från Jill länge, men Elizabeth insisterade på att hon ville berätta för Cameron innan Phil hörde nyheterna.

Elizabeth övertalade sig att Cameron skulle vara glad över nyheterna, men verkligheten var väldigt annorlunda. Han antog coolt att hon skulle få en abort på egen bekostnad, förstås. Elizabeth kunde inte anse något sådant.

Hennes familj var mycket mer stödjande än fadern att vara. Phil insisterade på att hon under inga omständigheter skulle känna sig pressad till att gifta sig med Cameron. Och han uppskattade Nigels dygder, nu Elizabeths arbetsgivare. Elizabeth var marknadschef på Lower Loxley och Nigel var omedelbart praktisk, omtänksam och stödjande när de diskuterade mammaledighet. Det lämnade Elizabeth mycket förvirrad om hennes känslor.

Under tryck från Elizabeth och från andra källor verkade Cameron tillkännage att han och Elizabeth behövde en semester en mystisk resa. På resan till flygplatsen pratade hon exalterat om livet efter att barnet föddes. Cameron blev alltmer tyst som hon babbled på.

Hennes nya hittade aptit gjorde henne övertyga Cameron att stänga av M40 för mat. Han försvann på toaletten och 15 minuter senare hade fortfarande inte återkommit. När Elizabeth frågade servitören att gå och leta efter honom, berättade hon att ‘chap in the Jag’ hade kört av. BBC är inte ansvarig för innehållet på externa webbplatser. Läs om vårt förhållningssätt till extern länkning.