Eleverna delar tankar för jordens dag

Eleverna delar tankar för jordens dag

HomenewsHeadlinesSuperior bill hörtarSean Duffy optimistiska Trump tariffer kommer att öka ekonominWisDOT hoppas att involvera allmänheten på planer för East Second StreetDNR tillkännager första staten älg jakt i norra Wisconsin detta fallAngel givare hjälpa överlägsen studentportsHeadlinesPrep Playoffs mars 14Onwudiegwu, Pedraines dubbla vinnare på Track O RamaYoung, Pearson heter alla tillstånd i hockeyPackers släppa Nelson, för att skriva GrahamSports Echoes 13: e mars uppehälleHeadlinesHopeful tecken på horisontenOpees erkänna goda gärningar och dåligaPeterson redo att tjäna hemstadVälj kärna för 9: e DistrictHope för framtida behov investeringar

Studenter i april Campbells tredje klasssklass på Cathedral School lärde sig om miljön och hur människor ändrar det för att möta deras behov. Som en del av våra diskussioner talade eleverna om hur föroreningar uppstår i vår miljö.

Barnen lärde sig om sätt att minska föroreningar och om hur jorddagen är en dag för att komma ihåg vikten av att ta hand om miljön. Som en kulminerad aktivitet skrev barnen bokstäver till redaktören om att ta hand om jorden, inte skräp och jordens dag.

Här är vad eleverna hade att säga om vad de lärde sig:

Jag tycker att folk borde sätta upp tecken så att folk vet att de borde rensa soporna. Jorden kunde inte vara vacker. Jag har sett ett tecken i Chicago för att hämta sopor. Jag gillar när folk städar upp.

Jag tror att jorddagen har stor erfarenhet. Eftersom människor upplever att jorden måste vara ren. Som vid Superior Vandringsleden såg jag inga skräp men en vacker utsikt. Jorddag betyder mycket för jorden.

Med vänliga hälsningar, Seth

Enligt min mening är föroreningar dåligt för vårt land. Eftersom vi vill leva på en sund jord. Föroreningen går i luften och vi kan inte andas luften. Enligt min åsikt är jordens dag en dag som hjälper vår jord. Jordens dag hjälper vår jord att hålla sig rena, även jordens dag hjälper oss att återvinna. Vi kan dö. Den största röda lera pöl kan orsaka skada på vår jord. Min åsikt är att jorddagen är bra för vår jord.

Med vänliga hälsningar Braydon

Det är viktigt att ta bort papperskorgen istället för att krossa. Om du inte tar bort papperskorgen skulle du ha ett rörigt hus. Du skulle nog vilja ta papperskorgen ut. Du borde alltid göra det istället för att kasta ut. Enligt min åsikt tycker jag att det är viktigt att fira jorddagen. Vi borde skydda jorden varje dag. Det är viktigt att återvinna hemma, i skolan och till kompost också. Enligt min åsikt borde du återvinna eftersom du inte kasta.

Med vänliga hälsningar, Leland

Det är viktigt att inte krossa. Om du kullar jorden, blir det inte en hälsosam plats att vara. Jag såg en påse på ett träd en gång. Det är därför du inte borde kasta. Enligt min mening borde du fira jorddagen som någon annan semester. Jorddagen är viktig eftersom det är en dag att hämta sopor, växtprodukter och vårda jorden. Till exempel när jag såg ett djur fångat i en plaststräng. Därför borde du fira jorddagen som någon annan semester.

Med vänliga hälsningar, Sofia

Enligt min åsikt tycker jag att det är viktigt att städa upp glaset på stranden. Eftersom människor kan gå i glaset. När jag var i Florida med min mormor Cory på stranden såg jag en sköldpadda få ett glas glas fast i sin flipper. Så vi måste försöka mycket hårt för att hålla stranden ren. Jorddagen är viktig eftersom vi måste hålla djuren säkra. Eftersom några av djuren hjälper oss till exempel bin. Eftersom bin hjälper oss när vi är ‘sjuka’ eftersom de gör honung och honung är det perfekta att ha när du är sjuk. Det är därför jag tycker att det är viktigt att hålla djuren säkra på jordens dag.

Med vänliga hälsningar Hadley

Det är viktigt att plocka upp papperskorgen och sätta upp tecken för att berätta för folk att plocka upp sin kull. För om du inte vann kan du dricka vatten. På vissa ställen har de inte rent vatten. Därför är det viktigt att hämta papperskorgen. Enligt min åsikt tycker jag att det är viktigt att fira jorddagen varje dag. Anledningen är att skydda jorden på vardagen, inte bara jordens dag. Vi behöver återvinna hemma och i skolan, kompost också. Enligt min mening borde du återvinna överallt.