Elect Tito Brown tar eder

Elect Tito Brown tar eder

Brown tal fokuserade på ansvar något han kommer att ha mycket när kalendern vänder sig till 2018. Rådet står inför minst ett underskott på 2,5 miljoner dollar nästa år.

Brown sa att han också måste fokusera på fattigdom, rasism och sociala orättvisor.

samhället måste vara oroad över Youngstowns sociala, moraliska, etiska, emotionella och psykologiska välfärd. Någonting är inte rätt i staden Youngstown. Det är inte mitt fel, men det är mitt ansvar. med bruna, två andra tog sin eder på lördag. En kommer att vara ny i sitt säte och den andra kommer att tjäna sin fjärde term.

Ny ordförande i kommunfullmäktige DeMaine Kitchen slog också sin hand i bibeln och tog sin kontoförmåga också.

Sarah Brown Clark är inte främmande för att ha kontoret som hon vann sin fjärde term som Youngstown Clerk of Courts i november.

Brown Clark tackade de som röstade för henne.

stolt att säga att du i november 2017 trodde på mig igen. är en före detta councilman och stabschef till borgmästare Charles Sammarone. Han sa att förändring kommer till samhället.

ägna denna dag till denna gemenskap eftersom kraften som svepte genom denna gemenskap var du. Du rörde upp förändringsvindarna och det beror på dig där en ny dag avel i Youngstown. För att kommentera här bekräftar du att du har läst och godkänt våra användarvillkor. Kommenterare som bryter mot dessa villkor, inklusive användning av vulgärt språk eller rasslur, kommer att förbjudas. Var vänlig respektera andras åsikter. Om du ser en olämplig kommentar markerar du den för våra moderatorer att granska.