Eldridge familjen hedrar sen son genom fyrverkeri

Eldridge familjen hedrar sen son genom fyrverkeri

Jack gick bort några år senare på bara 6 år gammal. Tillfälligt hade paret en annan son född den 4 juli efter att Jack dött bort. Deras son Will kommer att bli 6 år gammal den här fjärde juli, paret sa att han är en välsignelse och gåva till sin familj. För att hedra livet levde Jack och för att fira Will, bidrar Lindamans till fyrverkesdisplayen Park View varje år.

‘Min man sa alltid att fyrverkerierna är vackra och det är så glädje för alla, men varje gång de slutar önskar de att de kan vara längre och det är så mycket som vi kände om Jack,’ sa Tracy. ‘Han var vacker och fantastisk och hisnande och det var alltför snabbt och det gick perfekt tillsammans, och det är därför vi fortsätter att vara en del av det.’

Tidigare har familjen tittat på fyrverkeri från deras bakgård. I år sa Tracy och Matt att de kanske är redo att tillbringa kvällen med andra i samhället. Familjen hoppas att andra njuter av bildskärmen och kommer ihåg Jack, en familjemedlem som upplyste sina liv under sin tid på denna jord.