Det rätta sättet att välja Barbour Jackets

Vinterstörningar är en sak av det förflutna med det stora utbudet av vinterkläder som finns tillgängliga idag. Faktum är att vi med våra varma kläder och tillbehör har tillräckligt med tid för att ställa temperaturerna högt! Jackor, rockor, halsdukar, mössor och handskar kommer alla att komma ut för att bekämpa vagaries of colder. Och om du har Barbour jackor, så för att alla ska kunna modiga chillvindarna och se glamourösa också!

Barbour Liddesdale-samlingen, som fortfarande är populär nu som förra säsongen, kan vara en throwback till vintageutseendet på 1960-talet. En kontrasterande corduroy krage ger ett uppdaterat utseende tillsammans med färgvalen säkerställa för att en Liddesdale för varje tillfälle. Rymliga fickor tillsammans med metallklämmor är en del av vägen för denna vinterjacka.