Julkakor Scrapbooking Layout

Julkakor Scrapbooking Layout

Curated av Rachel Paxton Lämna en kommentar En av mina favorit familjeferie traditioner har alltid gjort julkakor. Det är en tradition som har gått ner genom vår familj, och jag fortsätter den idag med min dotter. I år bestämde min dotter att hon ville försöka göra sig själv, och de blev fantastiska! Jag var den officiella dokumentationen, tog bilder och registrerade de dekorativa resultaten för vår familjens scrapbook. För att göra klippbokslayouten mer personlig bestämde Går Man Ner I Vikt jag mig för att använda vårt favoritjulkakarecept som en del av layouten. Jag använde också köksskärare för att göra mina egna skär att dekorera sidan. Jag var mycket nöjd med resultaten! Ta flera bilder av din familj som gör julkakor. Om du gjorde något i år, kan du ha några gamla bilder som ligger runt från Kristmassan förbi. Jag valde att bara använda tre bilder i denna layout eftersom receptet tog upp mycket utrymme på sidan. Jag tog en bild av de oroade kakorna när de kom ut ur ugnen, en bild av min dotter som frostade kakorna, och sedan en bild av de färdiga kakorna. För bakgrundsbakgrunden valde jag en semestertema av 12 papper. Det är grönt med hollybär. För att mätta bilderna och bildtexten använde jag grönt kort. För bildtexten skrev jag Cookies, Christmas 2004 vertikalt på en sida i ett stort teckensnitt som jag gillade och skrivit ut det från datorn. Jag mattade den här smala delen med grön kartong och limmade den till vänster på bakgrundssidan. För bilderna och receptet använde jag en hel 8 1/2 x 11 ark grön kartong för Går Man Ner I Vikt mattan. Jag tryckte ut receptet och placerade det längst ner på kortstocken (med en bild av de färdiga kakorna i det högra nedre hörnet av receptet) och jag ordnade de andra bilderna på toppen av Viktminskning Tabletter kartong med två dörrar skärningar jag skapade från våra kakskärare. Kakskyttformarna var en klocka och stjärna skuren från gult kortlager. Jag limmade alla dessa bitar till det gröna kartongslaget och limmade sedan kortförrådet till bakgrundssidan. Det här! Det här är julkakepreceptet: Senaste 5 artiklarna tillagda av Rachel PaxtonEttidsbesparande tips för matlagning 6 oktober 2008Schedulering av tyst tid 20 september, 2008 Hjärtat av en ödmjuk förälder 20 september 2008 Ett barn kan göra en skillnad 20 september 2008Tidhantering för barn 20 september 2008