Julkakor för inte mycket deg

Julkakor för inte mycket deg

” Jag ger bort kakor till jul, ‘sa jag till henne,’ sa Kimberlin. ‘Hon sa,’ Det är coolt. ”

Varje semestersäsong sedan 2011 har Kimberlin erbjudit chokladkakakakor till alla som skulle betala för frakt ($ 5,95) och postavgiften (.20 cent) på webbplatser som Etsy, Facebook och Reddit. I år har cirka 100 Gå Ner I Vikt På En Vecka personer bett om mer än 125 dussin kakor.

Med så många order att fylla är Kimberlins nätter fyllda med semestermusik, bakpannor, en rörskål och allt som hon köpte på Sam’s Club. Under dagen kommer hon att sätta in kakorna medan de arbetar i IT-avdelningen på Mayo Clinic.

‘Det är jul. Höger? Du ska kunna ge saker iväg. Du ser de där människorna med bells dinging utanför butikerna. De ger upp sin tid. Jag ger inte alltid pengar när jag går förbi, så jag trodde varför jag inte ger kakor i stället, ‘sa hon.

Tillsammans med fraktkakor gör Kimberlin också en donation, normalt $ 50, till en välgörenhet. I år donerar hon pengar till läkare utan gränser, en organisation som bland annat hjälper till att kontrollera Ebola-utbrottet i Afrika.

Kakorna har skickats över hela USA, Kanada och Europa. I år skickar Kimberlin kakor över Atlanten till Frankrike, Sverige och Nederländerna.

‘Jag har en kille i Frankrike som köper kakor varje år,’ sa hon.

För att hjälpa till att tjäna pengar för offren för tsunamin i Japan i Japan bestämde Kimberlin att göra några kakor, skicka dem ut gratis och också göra en liten Viktminskning Tabletter donation för varje dussin levererat. Hon lade upp sin idé på sociala medier och folk frågade omedelbart hennes avsikter.

Folk skulle fråga henne, ‘Ska du gifta mig med dessa?’ Andra har frågat, ‘Varför lägger du upp det här? Jag förstår inte.’

Så småningom ställde folk tillit till Kimberlin, och kakorna började skickas över hela världen. Varje år, Gå Ner I Vikt På En Vecka några dagar efter Thanksgiving, lägger hon in budet, köper ingredienserna, skriver ut korten och bakar kakorna. Hon har även lärt sig hur man bättre behåller kakorna under sändningen. Hon lägger till rutor med vaniljpuddingpulver till varje sats.

‘Det fungerar väldigt bra, och jag tycker att det smakar bättre,’ sa hon.

År efter har hon slutat den 15 december, men i år om hon fortfarande har några ingredienser kvar och folk vill ha chokladkaka-kakor, kan hon baka till 23 dec, när han är hemma till jul.

‘Om folk är okej att få dem efter jul, så skickar jag dem.’

Tillsammans med ‘varför gör du det?’ En annan vanlig fråga som Kimberlin får är, ‘Hur mycket kostar det hela?’ Om hon vet svaret håller hon det för sig själv.

ArticlesFire förstör populär Mazeppa barUPDATE: Fyra hålls i samband med dödlig skyttePolitisk utredning skjuter ljus på övergrepp från John Adams chefFriends säger att skottoffer handlade om hans familjBarns basket: Flytta till Auditorium en källa till contentionMan debiteras i andra kriminella sexuellt beteende caseHotel Carlton röster genererar etik klagomål27 år, 300 meter, 1 fantastisk utsiktFire tystnar musikhistoria i MazeppaAlleged stöld gnistor tvist mellan Dodge County tidningar.