Julian Dennison går viral med deodorantannons

Julian Dennison går viral med deodorantannons

Dina nyheter hur du vill ha det.

På språng och ingen tid för att avsluta den historien just nu? Dina nyheter är platsen för att du kan spara innehåll för att läsa senare från vilken enhet som helst. Registrera med oss ​​och innehållet du spara kommer att visas Går Man Ner I Vikt här så att du kan komma åt dem för att läsa senare.

Rural Driven Motoring Photos Pussel QuizzesCrime Politik Hälsa Utbildning Miljö NZ Herald Focus Premium Indepth InfographicsWeather NZH Lokal fokus Den nordliga advokaten The Northland Age The Aucklander Hamilton News Bay of Plenty Times Hawke s Bay Today Rotorua Daily Post Wanganui Chronicle Stratford Press Manawatu Guardian Kapiti News Horowhenua Chronicle Te Awamutu Courier Commonwealth Games s Scen RugbyFootball Netboll Basket Golf Motorsport

Segling Hockey Tennis Skålar UFC Parker v Joshua Atletik Triathlon Racing Amerikanska s Small Opinion Personlig Finans Valuta Bord Ekonomi Deloitte Top 200Herald Homes Sann Commercial Spy TV Filmer Böcker Musik Kultur Sidorört Mode Skönhet Mat Dryck

Förhållanden Välbefinnande Husdjur Djur Bita Viva Canvas Horoskop Afrika Americas Asien Europa Europa Mellanöstern NZPacific Sudoku Codecracker Crosswords Ordsök Dagliga frågesporter

Super Rugby All Blacks Lions Tour Rugby Champs NPC Six Nations Black Caps Inhemsk Cricket F1 V8 Rally Indycar Cyklar Speedway GT NASCAR Drifting Driven Recept Restaurangrecensioner

Julian Dennisons senaste roll i en annons för Lynx Australia innehåller en bra massa kinti-saker som jandals, cricket, rugby och brist på självförtroende Gå Ner I Vikt Snabbt Piller när de närmar Gå Ner I Vikt På En Vecka sig det motsatta könet.

(Okej, den sista var bara skojar.)

Deadpool 2 och Hunt for Wilderpeople-stjärnan delade sitt senaste arbete, en annons för Lynx Australia där han co stjärnor tillsammans med 800 Words skådespelare Alex Tarrant på hans Facebook-sida.

‘Säkert att jag bara sålde Lynx kroppsspray och det fungerade, gammal krydda bättre får mig att le i de närmaste 24 timmarna eller jag’ hoppar ‘, kommenterade en Facebook-användare.

Andra användare var dock inte så glada på Kiwi-skådespelarens förräderi.

‘Ta deras Nya Zeelandspass bort! De vill vara australiska, så var det,’ sa någon annan.