Juli Fjärde semester ger blandade känslor för minoriteter i U

Juli Fjärde semester ger blandade känslor för minoriteter i U

Så många som i Förenta staterna firar den fjärde juli-semestern, har vissa minoriteter blandade känslor om uppenbarelsen av fyrverkerier och parader i en spänningsatmosfär Gå Ner ett Kilo I Veckan på flera fronter. Få tjänstemän står inför anspråk och domar är sällsynta. Trots video fanns förort St. Paul, Minnesota, polis, Jeronimo Yanez, frikänd förra månaden i skytte av Philando Castile, en svart man. Den 32-åriga skolkafeteriaarbetaren dödades under ett trafikstopp den 6 juli, nästan ett år sedan.

‘Rättvisa verkar tyvärr inte på alla människor’, sa filmaren Chris Phillips från Ferguson, Missouri, som såg Viktminskning Tabletter protesterna som ropade staden för några veckor efter Browns död. Hans ännu unreleased dokumentär Ferguson 365 fokuserar på Brown skytte och dess efterdyningarna. ‘Många människor har förlorat hoppet.’ var en viktig fråga under presidentkampanjen för båda parter. för medborgare i sex muslimska majoritetsländer. illegalt.

Patricia Montes, bosatt i Boston och invandrare från Honduras, sa att hon är tacksam för de möjligheter och säkerhet som USA har gett Gå Ner I Vikt Snabbt Piller henne. Men i år vet hon inte hur man ska närma sig den fjärde julihelgen.

‘Jag känner mig väldigt motstridigt’, säger Montes, en invandrarförespråkare. ‘Jag menar, vad firar vi? Fira vi demokrati?’

FUNKTIONSFOTO: Protesterare samlades på Silver Lake Village Shopping Center den 18 juni i St. Anthony, Minn., Marscherade mot frivillig befrielse Jeronimo Yanez, befann sig inte skyldig i dödsfall för att skjuta Philando Castile under ett trafikstopp. (Richard Tsong Yaatan / AP)