Juli Fjärde aktiviteter som slats ut i Kanaan Valley

Juli Fjärde aktiviteter som slats ut i Kanaan Valley

DAVIS Independence Day Weekend erbjuder en mängd aktiviteter i Canaan Valley. Från utomhusmusik konserter till arv festivaler finns det Går Man Ner I Vikt något för Gå Ner ett Kilo I Veckan alla.

Kick off helgen på bergsdagar den 1 juli i Thomas. Denna händelse har glädjefulla deltagare i mer än 40 år. Händelser inkluderar en tårta promenad, patriotiska cykel dekoration tävling, brandmän vatten slaget, parad, hantverk och en mängd musik och dans. Du älskar också allt som Thomas har att erbjuda genom historia, affärer och restauranger.

Fira vinden över den 4 juli helgen i Canaan-dalens berg under Windfest den 1 juli 3. Njut av jumbo drake demonstrationer, workshops och mer under två dagarna helgen. Tucker County Alpine Festival Går Man Ner I Vikt presenterar Celebration of the Arts, med en gratis eftermiddagskonsert med The Wheeling Symphony Orchestra på Canaan Valley Resort Tube Park. Ta med dina gräsmattor och filtar. 3 juli. Mat och dryck erbjuds.

Om du vill förlänga din semesterhelg i veckan, planeras ytterligare två evenemang i helgen efter den 4 juli på Canaan Valley Resort State Park.

Eller, den 9 juli, gå med i parkens naturforskare för en mid Summer Walk mellan Parks. Den åtta mil guidade vandringen går mellan Canaan Valley Resort och Blackwater Falls State Park. Anmälningsavgift krävs. Lunch ges inte. Shuttle service ingår.