Julhelg Stänger dec

Julhelg Stänger dec

Banker, kreditföreningar: Alla kommer att vara stängda juledagen.

Bussar: Albany Call A Ride, Albany Transit System och Linn Benton Loop kommer inte att fungera på julafton eller nyårsdagen. Corvallis Transit System och Philomath Connection kommer inte att erbjuda service på juldagen eller nyårsdagen . körs är i bruk till 7 jan. CTS Night Owl är i bruk till 10 jan. CTS ‘Route CVA Går Man Ner I Vikt körs inte lördag till och med 7 januari. Sweet Home Senior Center / Linn Shuttle går inte på juldagen eller nyår s. Miljöskyddsmyndigheten kommer också att vara stängd. Benton County, Linn County, Corvallis stad, Philomaths stad och Albany-kontorslokalerna kommer att vara stängda juledag och nyårsdagen. Philomath-kontoret kommer att stängas vid middagstid på fredag. Skyttens kontor fortsätter patruller , liksom Viktminskning Tabletter polisavdelningarna.

Linn Benton Community College: Stängt juledag genom nyårsafton. Julafton och stängd juledag. Cork and Bottle Shoppe på Pacific Boulevard Gå Ner I Vikt På En Vecka i Albany kommer att vara stängd juldag och nyårsdag. Nyårsafton och stängt nyårsdag. Brownsville Video and Liquor Store kommer att vara stängt juldag och nyårsafton. Julafton, och stängd juldag. Julafton, och stängd juledag. Nyårsafton och stängt nyårsafton. Julafton , och stängd juldag.

Oregon State University: Stängd till och med 7 januari.

Offentliga bibliotek: Båda biblioteken i Albany kommer att vara stängda julafton och juldag. Libanon Public Library kommer att vara stängt julafton till och med 26 december. Det offentliga biblioteket Corvallis Benton County och alla dess grenar kommer att vara stängda juledagen.

Offentliga skolor: Offentliga skolor är på vintersemester i början av året.

Seniorcentra: Albany och Corvallis seniorcenter kommer att vara stängda juledagen. Libanon Senior Center kommer att vara stängt fredag ​​till juledag.