Julhändelser händer i Aten i veckan

Julhändelser händer i Aten i veckan

Lördag, dec 10

Classic Center kommer att vara värd en frukost med Santa och Buddy Elf för barn. Frukost är $ 20 för barn och $ 25 för vuxna.

West Broad Farmers Market kommer att vara värd flera aktiviteter i slutet av säsongen. vid 1573 W. Broad St. Det kommer att bli en semester hantverk festival, en collard Gå Ner ett Kilo I Veckan gröna koka av, äppeltta tävling och barnaktiviteter utöver marknaden.

Lär dig om semesterens traditionhistoria på Aten på Holiday Spirits House Museum Tour. Deltagarna kommer att Går Man Ner I Vikt se tre husmuseer. Biljetter är $ 25 för den två timmars turné som sätts på av Athens Welcome Centre.

Lyndon House Arts Centre kommer att vara värd för ett öppet hus med musik från Athens Flute Choir och aktiviteter för barn.

Alla semestrar kommer att fira på ‘Sammanfattningsvis: En multietnisk eftermiddag av fred, musik och semesterhantverk’ som påtas av Athens Clarke County Library. Det kommer att finnas hantverk och levande föreställningar av jul, Diwali, Hanukkah, Kwanzaa och Festival of Our Lady of Guadalupe.

Bear Hollow Zoo inuti Memorial Park kommer att sätta på en ljus show som händer varje natt 10 december 11 och 15 december 18. Olika spelningar kommer att tillhandahållas av North Oconee Titan Thrill Dance Team, North Oconee Swing Team, Coloratura Music Group och Roaming rosor. Biljetter till showen är $ 7. Visningen är gratis, Gå Ner I Vikt På En Vecka men biljetter krävs.

Söndag, dec. Biljetter är $ 25 i förskott eller $ 28 dag av. Intäkterna från biljettförsäljningen går till Extra Special People och Books4Keeps. Deltagarna måste vara 12 år eller äldre. gratis på Georgia Botanical Garden. Visningen är gratis, men biljetter krävs.

Tisdag, dec. Holiday Stories by the Fire är för vuxna och kommer att innehålla 10 minuters berättelser om semesterupplevelser berättade om en inomhus spis. Det finns en föreslagen donation på 5 dollar för evenemanget och en parkeringsavgift på 2 USD.

Tisdag kväll på The Foundry, kommer Aten-musiker att sjunga jullåtar till en fördel för Nuci Space som heter ‘Merry Christmas from Athens 2.’ Evenemanget är familjevänligt och kommer att sluta med en screening av en film om Nuci Space. Biljetter är $ 10 i förväg, $ 13 vid dörren och $ 25 för en familj på fyra eller mer.

Classic Center visar en liveteaterprestation av ‘Elf’. Utställningen är en musikalisk Broadway som berättar om Buddy the Elf, känd av 2003-filmen Starring Will Ferrell.