Julgrincher vandaliserar kvinnors semesterdekorationer

Julgrincher vandaliserar kvinnors semesterdekorationer

(KRQE) Vi har sett människor stjäla stora biljettuppblåsbara trädgårdsdekorationer innan, men nu säger en kvinna att hon fångat ett par julgrincher som gör något ganska märkligt med henne.

När Ashley Nguyen kom hem från jobbet på lördagskvällen var hennes gårdsdekor in i shambles. Anledningen varför fångades på hennes övervakningskameror och lämnade henne förbluffad och förvirrad. Videon visade det som såg Går Man Ner I Vikt ut som två Gå Ner ett Kilo I Veckan tonårspojkar springade upp till hennes gård och sparkade och stansade hennes juldisplay.

‘När jag såg denna stadsdel utvecklas visste jag att jag ville flytta hit. Ni vet nya grannar, nya allt, så brotten borde vara lägre’, säger Ashley Nguyen.

Det var åtminstone det som Nguyen tänkte när hon flyttade in i sitt hem nära Universe och McMahon, förra året.

‘Jag var faktiskt chockad. Jag kunde bara inte tro det eftersom Saltillo är ett riktigt bra grannskap’, sa Nguyen. ‘Två unga män slutade och en gick direkt över detta och sparkade renet. Den andra gick över och började slå snögubben.’

Det stoppade inte där, som Nguyen fortsatte att förklara vad videon fångade.

‘Den här herren härifrån kom till pingvinerna, drog pingvinerna ut och började sparka och försökte förstöra vad de kunde’, sa Nguyen.

Medan de inte tog någonting, var det för nära för komfort efter att någon gjorde av med Nguyen Halloween dekorationer i oktober.

‘Det var utspridda överallt och inte hur vi hade placerat det, så det Viktminskning Tabletter var första gången,’ sa Nguyen.

Ändå blev hon inte avskräckt från att lägga ut sina juldekorationer.

‘Jag gjorde detta med avsikt att ge glädje åt människor runt semestern, du vet något ganska att titta på när de kör,’ sa Nguyen.

Nu erkänner Nguyen att hennes tålamod är lågt.

‘Om det händer en gång, tar jag dem ner,’ sa hon.

Det är ett litet problem som vi har sett gång på gång. Det lämnar Nguyen med ett sista budskap för dessa julgrincher.

‘Låt dem veta att det inte är okej! De kanske inte känner till det offer som krävs för att ha ett fint hus, ha dessa saker, och de tar de sakerna för givet, ‘sa hon.