Julgransgräsmattor Stolna efter att ha gått viral

Julgransgräsmattor Stolna efter att ha gått viral

FORT SMITH (KFSM) En lokal man skapade en scen från en berömd julfilm i hans yttergård och bilderna på dekorationerna har gått virala.

Nu har någon stulit delar av bildskärmen som Matt Crabtree skapade för att se ut som en scen från National Lampoons Christmas Vacation.

‘Jag Gå Ner ett Kilo I Veckan hade inte några juldekorationer, så jag hade en mannequin och jag var som att jag bara behöver en juldekoration, säger Crabtree.’ Jag behöver inte lampor eller något av Går Man Ner I Vikt det här, jag behöver bara Eddie. ‘

På några få dagar blev bilder av Crabtree-skärmen populäraste inlägg på populära webbplatser som Reddit och Uproxx. Ett foto publicerat av Meteorolog Garrett Lewis har nått mer än 17 miljoner människor och delats mer än 89.000 gånger. Chevy Chase delade även den på hans Facebook

‘Det här är bara galet,’ sa Crabtree. ‘Jag visste aldrig att en enkel juldekoration skulle bli viral som den gjorde.’

Crabtree sa att han är förvånad över den uppmärksamhet som hans gård har fått, men han är ännu mer förvånad över att någon stal bitar från scenen.

‘Jag hade Eddie’ s Rottweiler, Snotts, och han var en porslin statue hund och en ekorre och fick dem att sitta här, ‘sa Crabtree.’ Jag satt i huset under dagen bara tittar på en film och efter filmen Jag stod upp och jag tittade utanför, och jag märkte att min hund och ekorre var borta. ‘

Crabtree sa att han senast för 11 år sedan slog dekorationer på gården för 11 år sedan och vandaler förstörde de här dekorationerna, och nu i år sa han att han inte trodde att det bara tog några dagar innan någon stal något men han sa Viktminskning Tabletter att han ‘s såg till att de inte kan stjäla något annat.

‘Jag har fått det kedjat ganska bra’, säger Crabtree. ‘Om de vill ta det, kommer det inte vara lätt, och jag har också vidtagit andra försiktighetsåtgärder.’

Han ville inte säga vad de andra försiktighetsåtgärderna var, men han hade något att säga till tjuvarna.

‘Om du tar tillbaka det innan de hittar dig, vann jag inte några avgifter och ingenting, bara ta med hunden och ekorren tillbaka, snälla,’ sa Crabtree.

Om du har några uppgifter om vem som kan ha tagit dekorationerna, uppmanas du att ringa till polisavdelningen Fort Smith på 479 709 5012 eller Crimestoppers tipslinje vid 78 CRIME.