Julgransdekorationer heder Grace Schaible

Julgransdekorationer heder Grace Schaible

En prydnad hänger på trädet under en speciell julgransdekoration som hedrar Grace Schaible tisdag eftermiddag, 21 november 2017 vid University of Alaska Museum of the North. Schaible s familj donerade sin personliga samling av jul och semester ornamenter, många av dem isbjörn tema, till museet. Vänner, medlemmar i samhället och museumsarbetare firade donationen genom att använda ornamenten för att dekorera ett 12 fotsträd i museibutiken som ett sätt att hedra Schaible, som avled tidigare i år.

Ornamenten är märkta och sorterade under en speciell julgransdekorationshändelse som hedrar Grace Schaible Går Man Ner I Vikt tisdag eftermiddag, 21 november 2017 vid University of Alaska Museum of the North. Schaible s familj donerade sin personliga samling av jul och semester ornamenter, många av dem isbjörn tema, till museet. Vänner, medlemmar i samhället och museumsarbetare firade donationen genom att använda ornamenten för att dekorera ett 12 fotsträd i museibutiken som ett sätt att hedra Schaible, som avled tidigare i år.

Haakon Dulian når högt upp för att hänga en prydnad under en speciell julgransdekoration som hedrar Grace Schaible tisdag eftermiddag den 21 november 2017 vid University of Alaska Museum of the North. Schaible s familj Gå Ner I Vikt På En Vecka donerade sin personliga samling av jul och semester ornamenter, många av dem isbjörn tema, till museet. Vänner, medlemmar i samhället och museumsarbetare firade donationen genom att använda ornamenten för att dekorera ett 12 fotsträd i museibutiken som ett sätt att hedra Schaible, som avled tidigare i år.

Människor samlas under en speciell julgrans dekoration händelse hedra Grace Schaible tisdag eftermiddag, 21 november 2017 vid University of Alaska Museum of the North. Schaible s familj donerade sin personliga samling av jul och semester ornamenter, många av dem isbjörn tema, till museet. Vänner, medlemmar i samhället och museumsarbetare firade donationen genom att använda ornamenten för att dekorera ett 12 fotsträd i museibutiken som ett sätt att hedra Schaible, som avled tidigare i år.

En prydnad hänger på trädet under en speciell julgransdekoration som hedrar Grace Schaible tisdag eftermiddag, 21 november 2017 vid University of Alaska Museum of the North. Schaible s familj donerade sin personliga samling av jul och semester ornamenter, många av dem isbjörn tema, till museet. Vänner, medlemmar i samhället och museumsarbetare firade donationen genom att använda ornamenten för att dekorera ett 12 fotsträd i museibutiken som ett sätt att hedra Schaible, som avled tidigare i år.

Ornamenten är märkta och sorterade under en speciell julgransdekorationshändelse som hedrar Grace Schaible tisdag eftermiddag, 21 november 2017 vid University of Alaska Museum of the North. Schaible s familj donerade sin personliga samling av jul och semester ornamenter, många av dem isbjörn tema, till museet. Vänner, medlemmar i samhället och museumsarbetare firade donationen genom att använda ornamenten för att dekorera ett 12 fotsträd i museibutiken som ett sätt att hedra Schaible, som avled tidigare i år.

Haakon Dulian når högt upp för att hänga en prydnad under en speciell julgransdekoration som hedrar Grace Schaible tisdag eftermiddag den 21 november 2017 vid University of Alaska Museum of the North. Schaible s familj donerade sin personliga samling av jul och semester ornamenter, många av dem isbjörn Gå Ner I Vikt Snabbt tema, till museet. Vänner, medlemmar i samhället och museumsarbetare firade donationen genom att använda ornamenten för att dekorera ett 12 fotsträd i museibutiken som ett sätt att hedra Schaible, som avled tidigare i år.

Människor samlas under en speciell julgrans dekoration händelse hedra Grace Schaible tisdag eftermiddag, 21 november 2017 vid University of Alaska Museum of the North. Schaible s familj donerade sin personliga samling av jul och semester ornamenter, många av dem isbjörn tema, till museet. Vänner, samhällsmedlemmar och museumsarbetare firade donationen genom att använda smyckena för att dekorera ett 12 fotsträd i museibutiken som ett sätt att hedra Schaible, som avled tidigare i år.

ArtiklarPopulation avtar i Alaska och Fairbanks, år 2017Kodiak Jacks får nytt namn, nya ägare, bar fortfarande gränser för soldaterRolled tankfartyg som spillts 800 gallons bränsle, kan äventyra Tanana RiverTrove av bilder som lyser liv på Gold Dredge 8Public Safety Report: 8 mars 2018Fairbanks företag räddar inverkan av Trumps pålagda ståltullarRandy Smith studenter protesterar våldsvåld; skolskolan diskuterar securityFairbanks man dömd till sex år för sexuellt missbrukande barnNorth Pole par tows släpfordon affärer i AlaskaAlaska ‘röd flagga’ pistolräkning höra