Julgrans Holiday Scrapbooking Layout

Julgrans Holiday Scrapbooking Layout

Välj först om storleken på ditt träd. Detta bestämmer hur mycket utrymme som ska lämnas på sidan för bilder. Mitt träd var lång och mager tog nästan hela längden på sidan från topp till botten, med Går Man Ner I Vikt gott om utrymme kvar på sidorna för fotografier. Du kan klippa ut ett mönster för trädet först, om du vill, men jag klipper bara en frihand. Trim runt alla kanter av trädet med din dekorativa sax.

Innan du klistrar på trädet Gå Ner I Vikt På En Vecka på sidan, använd brodertråden för att sya grenarna på trädet (se bild). Jag använde en metallisk guldbroderi-floss. Du kan också fria detta steg också. Viktminskning Tabletter Börja bara på toppen av trädet och använd din nål och tråd för att skapa grenar slumpmässigt nerför trädet. Grenar kan peka uppåt eller nedåt, beroende på vad du föredrar. Nu är du redo att lima trädet till din sida.

Du är nu redo att arbeta med fotografierna. Jag bestämde att jag bara hade plats för fyra fotografier på den här sidan, två på varje sida. Jag skär ut två långa, en rektangulär och en fyrkantig en som liknar julpaket. Jag skar sedan ut bitar av solidfärgad kartong bara lite större för ramarna, av samma papper som trädet. Lim fotografierna till ramarna, och sedan ramarna till sidan, var du än tror de ser bäst ut.

Nästa klipp flera korta längder av brodergängden för att binda i bågar för förpackningarna. Slip bågarna tätt och lima dem på förpackningarna, håll dem ner tills limet börjar ställa in.

För sidtiteln, skär ut en rektangel av det solida färgade kartongen, och en mindre rektangel ur vitpapper för att limma i mitten. Skriv din bildtext på den vita pappersbiten. Dekorera titeln med några fler knappar.

Sista 5 artiklar tillagd av Rachel Paxton